Sanatate

Totul despre dieta Daneza

Distribuie mai departe

Dieta daneza este una dintre acele diete scurte (de doar 13 zile!) care promite o scadere in kilograme impresionanta si absolut garantata.

Aceasta afirmatie nu este foarte diferita de felul in care alte diete celebre isi fac reclama, diferenta este ca dieta daneza chiar functioneaza, cel putin conform numarului mare de sustinatori.

Despre dieta daneza se poate spune ca este una din acele diete care trebuie urmate cat mai indeaproape si pun la dispozitia celor ce doresc sa o incerce un meniu precis ce promite se mobilizeze metabolismul lenes si sa aiba efecte ce dureaza pana la 2 ani dupa incheierea dietei.

Cum functioneaza dieta Daneza?

Aceasta dieta se numara printre acele diete stricte care interzic gustarile dintre mese, orice fel de abatere de la meniu si incurajeaza consumul unor cantitati mari de apa. In functie de ziua din plan, aceste regim poate consta in 3 mese aproape banale sau o singura masa pe zi suplimentata de doua mese „lichide” sub forma de ceai sau cafea.

Avantajele dietei Daneza:

– Dieta daneza ofera planul intreg si detaliat al fiecarei mese pe parcursul celor 13 zile, astfel ca este usor de urmat.

– Dieta chiar functioneaza, fapt demonstrat de majoritatea review-urilor pozitive lasate de utilizatorii care au obtinut rezultatele dorite

– Este o dieta stricta, perfecta pentru cei care se simt tentati sa triseze atunci cand urmeaza un regim mai lejer.

– Este o dieta pe termen scurt, ceea ce este pe placul nutritionistilor, care avertizeaza ca dietele de slabit rapid nu trebuie tinute pe perioade lungi sau fara pauze de cel putin cateva luni intre ele.

– Micul dejun pentru aceste regim este o cana de cafea sau ceai, perfect pentru acele persoane care sunt obisnuite datorita lipsei de timp sau stilului de viata sa sara peste micul dejun.

Dezavantajele dietei Daneza:

– Creatorul dietei este necunoscut, astfel ca au aparut numeroase variante ale acesteia

– Nu s-au facut cercetari detaliate in ceea ce priveste aceasta solutie pentru slabit rapid, insa rezultatul este acelasi in cazul majoritatii a dietelor populare.

– Nu este potrivita pentru vegetarieni

Cum a devenit celebra dieta Daneza?

Despre dieta daneza s-a vorbit mult in ultimul timp, insa modul in care aceasta a ajuns pe buzele tuturor este mai putin discutat. Daca majoritatea dietelor si metodelor de slabit despre care se vorbeste in ultimul timp au in spate sustinatori precum J.Lo sau fotomodele celebre, dieta daneza este mai aparte, in sensul ca aceasta si-a capatat o mare parte din popularitate in Korea.

Recunoscuta datorita grupurilor de cantarete cu forme de invidiat, Korea este una din tarile asiatice in care se pune cel mai mare pret pe aspectul fizic si standardul de frumusete. In acest context, a fost de ajuns ca un numar de celebritati Koreene, cu trupuri de invidiat, sa declare ca urmeaza dieta daneza pentru ca aceasta sa devina un adevarat fenomen mai intai in tara, apoi in intreaga Asia si in cele din urma in Europa si America de nord.

Cu siguranta dieta daneza nu garanteaza trupurile mignione ale asiaticelor, insa este o solutie pe termen scurt, cu rezultate incurajante, ce poate reprezenta primul pas catre un stil de viata mai sanatos si introducerea exercitiilor in programul zilnic pentru modelarea corpului obtinut dupa pierderea kilogramelor in plus.

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *