Medicina Sanatate

Un camin calduros pentru cei varstnici

Distribuie mai departe

Asociatia Casa Hermina ofera un camin calduros pentru cei de varsta a treia intr-un ambient placut si linistit.

Munca de zii de zi, viata de familie ingreuneaza datoria nostra de a avea grija si de cei in varsta. Puteti sa apelati la asociatia nostra in caz ca aveti un apartinator care au nevoie de ingrijire permanenta si asistenta medicala non-stop. In acest mod si cei varstnici vor fi intr-un ambient placut si familiar, insa si dumneavostra veti avea mai mult timp pentru familia sau munca cu care va ocupati.

Caminul de varstnici al asociatiei Casa Hermina pe langa faptul ca ofera conditii bune pentru persoane in varsta, ofera si un program relaxant, fara griji pentru persoanele de care sunt in grija lor. In acest mod puteti oferi o batranete linistita celor care au depasit deja pragul varstei a treia.

Asiguram o alimentatie sanatoasa, asistenta medicala, dar si medicamentele necesare. Acceptam si persoane cu alzhaimer, batrani cu nevoi speciale, dar si persoane cu handicap. Avem personalul instruit, asistente medicale, deci nu trebuie sa faceti griji in privinta sanatatii celor apropiati.

Locuitorii nostrii participa la excursii, aniversari, sarbatori religioase si multe alte evenimente, la fel cum au obisnuit in decenii anterioare. Dumneavostra puteti sa faceti oricand vizita la camin sa va asigurati, ca persoana lasata in grija nostra se simte bine.

Caminul nostru se situeaza in apropierea Clujului, in localitatea Gilau. In caz ca aveti intrebari puteti sa ne contactati oricand, ori puteti face o vizita la sediul nostru. Va asteptam cu drag.

 

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *