Produse naturiste Sanatate

UN REMEDIU PUTERNIC ÎMPOTRIVA RĂCELII ŞI GRIPEI – IMMUNE MAX LYSI

Distribuie mai departe

Credinţa în puterea tămăduitoare a remediilor tradiţionale islandeze este foarte veche, diversele remedii naturale fiind singurele mijloace de menţinere şi recuperare a sănătăţii.Medicina populară islandeză şi din alte ţări nordice utiliza astfel de remedii în special pentru a se imuniza şi pentru a scăpa de primele semne de slăbiciune, dar şi de răceală şi gripă.
Şi în Spania, de-a lungul timpului, marinarii luau în mod constant ulei de peşte pentru că observaseră că le creşte rezistenţa la răceală şi la boli.
În cartea „Bătrânul şi marea” a lui  Ernest Hemingway, marinarul spune că bea în fiecare zi un ulei special de peşte dintr-un butoi, pentru că „era bun împotriva răcelii şi gripei, dar şi pentru ochi şi piele”.
În 1922 s-a descoperit care este componenta terapeutică activă principală care grăbeşte închiderea rănilor, pentru problemele respiratorii, gen răceală şi gripă, combaterea oboselii şi ca tonic general – alcoxiglicerolii.
În 1950 cercetările au relevat că alcoxiglicerolii se găsesc în măduva oaselor sănătoase şi în laptele de mamă, ei fiind substanţele care oferă copiilor imunitate naturală în lupta contra infecţiilor şi în dezvoltarea sistemului imunitar. Laptele de mamă conţine de 10 ori mai mulţi alkoxigliceroli decât laptele de vacă, dar  şi IMMUNE MAX conţine o cantitate mare de alkoxigliceroli.
Cercetările ulterioare au subliniat efectele benefice pentru sănătatea omului: ajută la refacerea ţesuturilor, grăbind închiderea rănilor de tot felul, inclusiv arsuri, leziuni şi infecţii, stimulează funcţiile sistemului imunitar, organismul devenind rezistent în faţa bolilor şi a condiţiilor de mediu neprielnice; fortifica celulele sănătoase, încetineşte procesul de îmbătrânire, favorizează refacerea organismului după  terapii dure, ca radioterapia sau terapia cu radiaţii, favorizează refacerea sistemului nervos, având efecte benefice în sindrom de oboseală; stimulează mecanismul de producere a leucocitelor şi trombocitelor, are efect antioxidant, antibacterian şi antimicotic, precum şi efecte bune în refacerea ţesuturilor, la nivelul plămânilor şi ficatului.
Aceste efecte ale IMMUNE MAX îl face un ajutor preţios şi în multe alte afecţiuni: hepatite virale şi ciroze; astm, bronşite, artrite; psoriazis, alergii etc.
În Islanda aceste cercetări au fost urmărite cu un interes particular, islandezii având o mare tradiţie în consumul de peşte, dar şi în consumul de ulei de peşte, de către islandezii de toate vârstele.
Diversificarea hranei a impus folosirea de suplimente alimentare din ulei de peşte ca pe o constantă nutriţională, imperios necesară pentru menţinerea sănătăţii şi recuperarea în faţa solicitărilor mediului .
Suplimentele alimentare Lysi sunt de o puritate deosebită, datorită materiei prime nepoluate şi a tehnologiilor moderne folosite, care asigură  eliminarea contaminanţilor.
Fiind un produs natural, compoziţia şi efectele IMMUNE MAX sunt foarte complexe.
IMMUNE MAX Lysi nu conţine vitamine sau acizi graşi Omega-3 şi poate fi asociat cu Uleiul din Ficat de Cod Lysi sau Uleiul pur de peşte Omega-3  Lysi pentru a completa acţiunea de obţinere pe cale naturală a rezistenţei la efort fizic şi la stress şi a unei vitalităţi maxime.
Sporeşte-ţi sănătatea şi clădeşte-ţi o longevitate activă cu IMMUNE MAX LYSI!

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *