zeolit 1
Sanatate

Zeolit – efecte terapeutice impotriva celor mai grave afectiuni

Distribuie mai departe

In anii ’90 a avut loc un eveniment care a atras atentia multor cercetatori. Sectia de Medicina Moleculara a Institutului « Ruder Boskovici » din Zagreb a primit niste pacienti mai putin obisnuiti : 22 de catei care sufereau de cancer. Remediul pe care l-au propus doctorii dupa mai multe tratamente ineficiente, a fost Zeolit. Rezultatele au uimit intreaga comunitate stiintifica : la 14 dintre catei tumorile au disparut. Acesta a fost doar inceputul, studiile care au urmat demonstrand eficienta tratamentului cu Zeolit impotriva cancerului si a numeroase alte afectiuni.

Zeolit – efecte benefice impotriva infectiilor intestinale

In Cuba infectiile intestinale sunt foarte frecvente. De aceea, spitalele din aceasta tara au realizat numeroase studii clinice in ceea ce priveste administrarea de Zeolit impotriva acestui tip de afectiuni. Concluziile au fost ca Zeolit are o puternica actiune curativa in aceste cazuri : normalizeaza flora bacteriana a organismului, reduce inflamatia intestinala, intareste organismul impotriva virozelor tubului digestiv.
Zeolit – efecte benefice impotriva gastritei si ulcerului

Tratamentul cu Zeolit a inregistrat rezultate bune si la pacientii care sufereau de hipersecretie acida sau de mucoasa gastrica lezata, diminuand durerea cauzata de simptome. Se pare ca actiunea Zeolitului in aceste cazuri este de normalizare a secretiilor digestive, fapt care are un efect benefic asupra tesuturilor epiteliale care protejeaza stomacul.
Zeolit – efecte benefice impotriva hepatitei virale

Studiile realizate in aceasta directie au demonstrat ca Zeolit incetineste evolutia hepatitei cronice datorita efectului puternic antiviral si datorita efectului protector hepatic. Pacienti diagnosticati cu hepatita virala de tip C si-au ameliorat starea de sanatate dupa mai multe cure de Zeolit.
Sfaturi Info-ghid :

Specialistii recomanda curele cu Zeolit si impotriva altor afectiuni precum : intoxicatiile cu metale grele, pesticide sau xenoestrogeni, infertilitatea la barbati, acumularile de uree in organism, autismul, diferite tipuri de cancer, diabet, iradiere, sistem imunitar deficitar, etc.

Salvează

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *