Social

Azealia Banks

Distribuie mai departe

Despre muzica si alti demoni

Imediat cum au cunoscut-o, mai toti ascultatorii au incadrat-o in categoria celor mai tari newcomeri in lumea rapului. Versurile acide, flow-ul surprinzator si beat-urile captivante nu pareau sa spuna altceva. Dar ca o buna vedeta in devenire, Azealia Banks s-a grabit sa ii contrazica: “de acum inainte sunt vocalista si nu ma voi asocia cu <the rap game>”. Si ca sa fie totul si mai dramatic, si-a inchis si contul de Twitter, care o facea “prea accesibila”.

Pana acum, Banks s-a bucurat de succes atat cu EP-ul 1991 – care include piesa 212, care a facut-o celebra, cat si cu mixtape-ul Fantasea. Insa nu se opreste aici, pentru ca in toamna se pregateste de lansarea albumului de debut, cu un nume care ne-a placut la nebunie, Broke With Expensive Taste (oh, aren’t we all…). Unde mai pui ca a fost chiar invitata sa deschida spectacolele din turneul lui Nicki Minaj, dar a fost nevoita sa refuze, fiind in plin proces de terminare al albumului. Cata responsabilitate!

Sa ne orientam sexual

Si daca tot vorbim despre cum nu vrea sa fie perceputa cantareata, este de mentionat si cat de deschisa a fost legat de orientarea ei sexuala. Azealia a declarat fugitiv intr-un interviu pentru The New York Times ca este bisexuala, dar ca nu este o carte pe care o va juca pentru a-si construi cariera. Deci nici macar nu o putem acuza ca e un truc de marketing. Sau…?

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *