sala de nunti Baia Mare
Social

Cea mai frumoasa nunta in 2014 se face la Romanita

Distribuie mai departe

sala de nunti Baia MareEste pueril si deja de la sine inteles faptul ca toate cuplurile isi doresc sa aiba cea mai frumoasa nunta. Nu cred ca exista o persoana ce sa spuna ca isi doreste ca nunta ei/lui sa iasa prost. In felul sau, dar fiecare isi doreste o nunta reusita. Aici nu mai incape nicio urma de indoiala. In legatura cu preferintele fiecaruia, este important sa urmarim trendurile. Faptul ca de cand s-a deschis, pana in acest moment, Romanita nu a avut o sambata libera, adica fara nunta (bineinteles, in perioadele acceptate din punct de vedere religios), ne face sa intelegem ca este o sala de nunti din Baia Mare foarte apreciata.

 

Toti baimarenii stiu ca locurile la restaurantul Romanita sunt rezervate cu mult timp inainte pentru nunti pentru ca majoritatea cuplurilor isi doresc sa prinda un loc la o sala de nunti care este considerata una dintre cele mai frumoase din zona Baii Mari. Asta poate doar sa insemne ca trendul este spre o sala de nunti foarte eleganta si luxoasa, care sa puna accent pe imagine inainte de orice. Vezi aici sala de nunti din Baia Mare din complexul Romanita.

 

De fapt, complexul are doua sali de nunti, una foarte mare, pentru nunti care pot ajunge si la 350 de invitati, iar una mai mica, dar la fel de frumos decorata si foarte eleganta, ce poate gazdui pana la 150 de invitati. Aici veti putea organiza si alte mese festive cum ar fi botezuri, petreceri corporate sau orice altceva.

 

In zona noastra o parte dintre cupluri continua sa faca nunti mari, cu multi invitati, insa altii prefera nunti mai restranse, ceea ce inseamna ca nu mai au nevoie de aceleasi spatii mari, care nu isi mai au rostul. Romanita s-a adaptat ambelor cerinte ale pietei si a adus doua sali de marimi diferite, pentru a putea oferi solutii in ambele situatii.

 

Asa ca va trebui sa va grabiti daca vreti sa faceti nunta anul acesta in una dintre salile hotelului Romanita, pentu ca locurile se epuizeaza repede si veti ramane pe dinafara. Stabiliti de la inceput locatia pentru nunta visurilor voastre! Alegeti Romanita!

 

Hotel Romanita

Sala de nunti Baia Mare

La 2 km de Baia Mare, pe DN1C (E58), comuna Recea. Adresa de corespondenta: Str. Europa, nr. 95, 430002, Recea Baia Mare, 430002, Maramures, RO

Phone: +4 0262 / 287 000

Phone: +4 0743 / 690 771

Phone: +4 0744 / 426 192

 

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *