Resurse Sfaturi Social

Iasiul, centru cultural modern

Distribuie mai departe

Suntem in plina vara, concediile, vacantele sunt acum la ordinea zilei, sunt mult asteptatele perioade care ne elibereaza de stres, de munca, de scoala, de orice inseamna cotidian si monotonie zilnica.

Acum e timpul sa vizitezi, sa experimentezi, sa incerci noi locuri, noi peisaje, noi senzatii si sa te bucuri de fiecare clipa. Desi, pentru a te bucura cu adevarat de o vacanta reusita, trebuie sa te informezi dinainte cu privire la prognoza meteo pe 15 zile. Astfel, nu vei putea da gres in alegerile pe care le faci. Daca iti plac parcurile mari, umbroase,  impresionante si poeziile eminesciene, Iasul este localitatea ideala pentru un sejur de neuitat!

Impresioneaza prin anvergura, rafinament si lux, complexul Palas, ridicat in vecinatatea Palatului Culturii, de curand. Proiectul acestei constructii depaseste cotele ideilor romanesti de a imbina cultura, shopping-ul si tot felul de activitatti pentru timpul liber. Este de vizitat si de savurat, intr-adevar! Mai ales in aceste zile calduroase de vara, in care tot ce-ti trebuie este o bautura rece, cu gheata, precum un cocktail delicios, servit in mijlocul spectacolului arhitectural Palas.

Este destul de clar si evident pentru oricine: vacanta ideala vine cu o vreme ideala, care sa te sustina in petrecrea clipelor de neuitat in familie si alaturi de prietenii dragi. Asa ca uite un pont: acceseaza, pe un site de specialitate, vremea pe 15 zile in iasi, pentru a te asigura ca nu vei avea de intampinat dificultati in deplasare si in planurile initiale.  Astfel, vei putea afla cu usurinta daca va fi cald sau daca va fi frig, daca vantul va sufla cu intensitate sau nu, daca vei avea parte de ploi, grindina sau fenomene electrice si tot ceea ce vrei sa stii, cu cea mai mare precizie posibila unui buletin meteorologic.

Prin detinerea acestor informatii referitoare la prognoza meteo, vei putea planifica dinainte perioada in care vei calatori spre Iasi, timpul petrecut si orice fel de detalii referitoare la sejur.

Nu uita de Parcul Copou, si bineinteles, de faimosul Tei al lui Eminescu, care inca isi asteapta creatorul, umil. Insipiratia poetului era data de impozanta, frumusetea si umbra miserioasa a batranului tei, deci va fi imposibil sa nu simti briza placuta care domneste sub coroanele arborilor eleganti.

Vara este anotimpul celor mai multe posibilitati de vacanta, de timp liber, de distractie, de veselie si de bunadispozitie, deci nu-ti strica planurile prin dezinformare: consulta inainte cu cateva zile, vremea si asigura-te ca totul va merge ca pe roate. Doar vara asta nu dormi!

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *