Protectia mediului

Compania de jucarii Hasbro spune Adio ambalajului plastic

Distribuie mai departe

In data de 20 august, compania de jucarii Hasbro si-a anuntat obiectivul de a renunta la ambalajele din plastic pana in 2022. Incepand cu 2020, compania va incepe sa elimine ambalajele din plastic din produsele sale, astfel incat consumatorii sa se poata simti bine cu achizitia lor, iar compania sa poata avea un impact mai mic asupra mediului.

Benzile elastice, ambalajele de blister, foile de ferestre si ambalajele contractuale vor fi printre tipurile de ambalaje care vor fi eliminate. CEO-ul Hasbro, Brian Goldner, spune ca „eliminarea plasticului din ambalajul nostru este cel mai recent progres in calatoria noastra de peste zece ani, pentru a crea un viitor mai durabil pentru afacerile noastre si pentru lumea noastra.”

Cu toate acestea, eliminarea ambalajelor din plastic nu este usor de facut. De fapt, este angajamentul. In ciuda reformarii strategice si a ajustarii companiei pe scara larga pe care acest plan o necesita, Hasbro spune ca se angajeaza sa-si faca produsele reciclabile. Hasbro a eliminat anterior anvelopele cu fir in 2010 si a adaugat instructiuni de reciclare în 2016, conform NBC10.

Interzicerea plasticului acopera doar ambalajul, nu si figurinele de actiune din plastic sau papusile sau camioanele din ambalaj. Dar Hasbro a spus ca vizeaza partea cea mai irosita din experienta de cumparare a jucariilor – partea care este cel mai probabil sa ajunga imediat la cosul de gunoi.

Tinerii parinti din ziua de azi sunt interesati de durabilitate. Si sunt ingroziti de cat de multe deseuri sunt generate de ambalajele care inconjoara o figurina de actiune tipica, o papusa sau un camion de jucarie.
Miscarea s-ar putea incheia cu bonusul suplimentar de a face aceste pachete mai usoare pentru mamele si taticii sa se deschida mergand inainte si eliminand ambalajele de blister, ambalajele retractabile si pungile de plastic in care jucariile sunt acum incorporate, uneori chiar in mai multe straturi.

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *