horoscop gemeni
Zodiac

Horoscop Copii Gemeni

Distribuie mai departe

horoscop gemeniCompatibilitate . Cea mai compatibila mama pentru copilul Gemeni este Balanta/Gemeni. Cel mai compatibil tata pentru copilul Gemeni este Leu/Varsator.

Copilul Gemeni – Animatorul intelligent . Acesti copii sunt buni animatori. Niciodata nu raman fara ceva de spus. In general, Gemenii sunt foarte inteligenti si le place sa invete. Scrisul li se pare firesc. Dati-le carti sau calculatoare pentru a nu se plictisi de o activitate. Isteti si foarte amuzanti, pot deveni comedianti cand cresc. Se descurca atat de bine cu cuvintele incat ar putea vinde orice oricui. Veti gasi multi comercianti care sunt Gemeni.

Cititori avizi, vor avea nevoie de multe, multe carti despre multe subiecte pentru a fi fericiti. Pot vorbi atat de mult incat pot goni pe oricine. Plictiseala ii va transforma intr-un copil hiper, nervos, agitat. Iis satisfac nevoia de msicare fizica prin implicare in activitati de dans, gimnastica sau sporturi pe teren. Au nevoie sa isi miste corpul la fel de mult cat isi misca gura. Pe de alta parte, nu le dati prea multe lucruri de facut de-odata pentru ca asa nu vor invata sa fie buni la nimic.

Aveti grija la sensibilitatea lor la maini, member sau plamani. Acesti copii sunt predispusi la dislexie si tulburari nervoase, mai ales la probleme de vorbire mai mult decat alta zodie. Cautarea varietatii ii pot impiedica sa fie loiali prietenilor si mai tarziu unui partener, la fel si incapacitatea de a ramane la o singura cariera. Cel mai bun lucru care il puteti face pentru copilul Gemeni este sa il invatati sa isi duca la bun sfarsit angajamentele si sa concentreze pe ce au in fata.

Nastere – 6 luni: Intra in contact rapid prin contactul cu ochii sau al vocii. Ii place interactiunea. Foarte ager. Ii place sa i se vorbeasca si sa auda sunetul vocii umane. Reactioneaza bina la ras. Jocul in oglinda este bun.

6 – 18 luni: Curios si verbal. Mereu in miscare. Are un interval de atentie scurt si are nevoie de varietate. Invata prin repetitive si conversatie. Probbail sa mearga si sa vorbeasca devreme. Gaseste totul antrenat si interesant.

18 luni – 3 ani: Miscare continua ar putea fi numele copilului la aceasta varsta. Incepe sa faca multe lucruri in acelasi timp. Cauta sinceritate la cei din jur. Personalitatea specifica planetei Mercur incepe sa se vada si devine si mai imprevizibil.

3 – 6 ani: Continua sa fie schimbator, nestatornic si curios. Devine mai implicat in testarea unor roluri si adevaruri. Isi testeaza parintii sa vada daca s-au tinut de cuvant. Cuvintele preferate sunt „de ce?” urmat de „cum?”. Mimica si abilitatile conversationale devin tot mai dezvoltate. Incepe sa dezvolte abilitati pentru dezbateri si negocieri.

Pentru informatii complete despre horsocop 2013 gemeni mergeti pe siteul horoscop 2013 romania.

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *