Zodiac

Previziuni astrologice pentru anul 2021

Distribuie mai departe

Conform astrologilor, noul an 2021 marcheaza inceputul a ceva important si asta este o veste foarte buna. Iata tot ce trebuie sa stiti despre noul an ce vine, inclusiv unele date cheie oferite de experti.

Daca ar fi sa intocmim o lista cu avantajele si dezavantajele oferite de acest an 2020, am putea spune fara sa riscam sa ne inselam ca sunt mai multe dezavantaje decat avantaje. Si cu totii stim ca ne referim bineinteles la aceasta pandemie care nu se lasa dusa dupa atata amar de vreme. 2020 a fost un an dificil pentru toti. Vestea buna este ca astrologii vin cu perspective mult mai imbucuratoare pentru anul ce vine.

Expertii prezic ca in anul 2021 ne putem astepta la unele vindecari, reparari si progrese. Din punct de vedere astrologic, anul 2020 a fost un an fara precedent. Pe parcursul unui an, o serie de planete majore au format alinieri rare care nu au fost vazute de ani buni de zile. Conjunctia Saturn-Pluto de care s-a vorbit mult anul acesta si care a fost vazuta pentru ultima data in anul 1982, perioada in care un milion de persoane au protestat in New York impotriva proliferarii armelor nucleare.

Este de ajuns sa afirmam faptul ca astrologia anului 2021 este o reactie directa la schimbarile cataclismice care se vor produce de acum inainte. 2021 va fi un an mult mai normal decat cel care se va incheia in curand.

2021 va fi un an agitat insa mai pozitiv. Un an care va fi marcat de progrese tehnologice si de reparare ale unor comunitati. Incepand cu data de 21 decembrie 2020, Jupiter si Saturn se vor intalni in Varsator si vor ramane in acest semn astrologic aproape tot anul. Deoarece anul 2020 a fost marcat de politica, in 2021 vor fi extrem de putine schimbari pe acest plan.

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *