Sunt relatiile la distanta facute pentru tine?
2 mins read

Sunt relatiile la distanta facute pentru tine?

Chiar daca zicala Ochii care nu se vad se uita este in mare parte adevarata nu putine sunt relatiile care rezista in ciuda distantei. Daca astrologia ar fi cheia unei povesti de dragoste reusite? Societatea moderna ne obliga de cele mai multe ori sa ne indepartam de persoana iubita: din cauza locului de munca, a studiilor…distanta geografica poate fi fatala povestii noastre de dragoste.  In functie de semnul tau astrologic, descopera daca esti capabil sa rezisti intr-o relatie la distanta.

Semnele astrologice sunt clasate in patru categorii in functie de elementul care le domina: Aer, Foc, Pamant si Apa. Astrele joaca un rol deosebit de important in acest caz, ele sunt cele care ne definesc personalitatea si caracterul. In functie de semnul astrologic din horoscop in care ne-am nascut facem anumite alegeri in viata. Daca ideea unei relatii la distanta nu iti displace, afla daca poti face ceva pentru ca aceasta sa reziste in timp.

Semnele de Pamant: Taur, Fecioara, Capricorn

Te-ai putea adapta cu usurinta unei relatii la distanta deoarece esti o persoana rabdatoare insa astepti ca persoana iubita sa se mute la un moment dat mai aproape de tine, nu accepti ca aceasta situatie sa dureze o eternitate.

Semnele de Aer: Gemeni, Balanta, Varsator

Ai putea sa accepti fara probleme o astfel de situatie deoarece esti o persoana intelegatoare. Faci parte din cele mai deschise semne astrologice, iti face placere sa iti vizitezi persoana iubita oricat de departe ar fi aceasta. Folosesti o multime de mijloace de comunicare cu persoana iubita insa speri ca intr-o buna zi situatia se va schimba.

Semne de Foc: Berbec, Leu, Sagetator

Uita de relatiile la distanta, nu sunt facute pentru tine. Esti mult prea nerabdator, prea mandru pentru a avea o astfel de relatie. Nu concepi sa te indepartezi de persoana iubita. Chiar daca esti indragostita nebuneste, preferi sa refuzi o situatie de acest gen, deoarece esti convins ca o relatie la distanta nu rezista, nu poate fi pastrata.

Semne de Apa: Rac, Scorpion, Pesti

Pentru tine relatiile la distanta nu exista. Tii mult prea mult la fuziunea dintre doua persoane de sex opus, ai nevoie de persoana iubita alaturi de tine in viata de zi cu zi. Doar astfel te simti iubit si implinit. Ai in permanenta nevoie de celalat, nu iti imaginezi cum arata o zi fara aceasta. Daca totusi accepti pe termen scurt o astfel de relatie, vei suferi enorm.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *