activitati team building
Alte sporturi

E vremea pentru un program de team building !

Distribuie mai departe

activitati team building
Activitati de team building outdoor

Pentru cei mai multi dintre noi, o oferta inseamna cel mai adesea un pachet promotional, ce sa includa doua sau mai multe servicii ori produse, a caror pret final sa fie mult mai mic decat ar fi fost in mod standard. Alteori, ne gandim la o oferta ca si la ceva  a carui cost a fost considerabil redus, tocmai pentru a fi achizitionat mult mai usor. Cum auzim despre astfel de ocazii? Cel mai adesea, din partea prietenilor, familiei sau colegilor; alteori, prin articolele, reclamele sau discutiile din mediul online; nu in ultimul rand, putem sa venim fata in fata cu astfel de oferte prin mass media ori prin diverse campanii directe de promovare.  In functie de domeniu,  trebuie sa nu ne lasam pur si simplu impresionati de textele care incearca sa vanda, de pozele retusate sau reducerile de tarife, ci sa acordam importanta necesara intelegerii nevoilor pe care cautam sa le implinim printr-un astfel de produs ori serviciu. Cand cautam ceva pentru un grup de oameni, parca sarcina ne devine si mai dificila – iar cand ne gandim la pregatirea acestora, pentru o mai mare eficienta, criteriile necesare sunt si mai acute. Training-urile, antrenamentele, cursurile nu sunt intotdeauna atat de usoare precum par. Vezi oferta team building care sa avantajeze echipa ta in cea mai mare masura,  aducand rezultatele cautate atat pe termen scurt cat si pe termen lung.

 

Un astfel de program este deseori prezentat (fie ca e pe pagina unui website, intr-un pliant, brosura sau printr-o alta modalitate de promovare) prin punctele sale constituente si prin factorii ce pot fi configurati de catre firma contractoare. Astfel, atunci cand configuram sau alegem o oferta de outdoor team building, trebuie sa nu neglijam:

– perioada si durata desfasurarii respectivului program (foarte multe companii sau organizatii aleg 2-3 zile, in anotimpul de vara)

– locatia exacta – predomina zonele de munte, de defileu, chei ori zonele rurale mai retrase

– modalitatea de lucru folosita

– activitatile de baza – fie ca e vorba de exercitii, activitati extreme sau mai putin extreme, jocuri,  proiecte.

– avantajele garantate printr-un astfel de team building

– portofoliul de clienti ce au apelat la respectivele servicii sau programe

 

Respectivele experiente comune ce se vor acumula, vor aduce satisfactii deosebite de-a lungul parcurgerii programului, vor forma legaturi noi, mai durabile, punand deseori chiar si bazele sanatoase pentru numeroase prietenii.  Astfel, vedem ca numerosi factori intra in luarea unei astfel de decizii.  Pentru consultanta in alegerea si configurarea unui astfel de program, echipa de team building a Vertical Adventure ofera cu siguranta unele dintre cele mai bune solutii, indiferent de tipul companiei sau organizatiei doritoare, cat si de numarul participantilor sau personalizarile de care mai au acestia nevoie.

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *