Alte sporturi

Stii care sunt sporturile anti-stres?

Distribuie mai departe

Practicate sau stapanite asa cum trebuie, activitatile fizice sunt cele care devin un atu de pret atunci cand vrem sa fim cei mai bine dipusi. De la cel mai bland pana la cel mai dur, de la sporturile in aer liber, pana la cele care pot sa fie practicate in interior, iata care sunt sporturile anti-stres si anti-deprimare ale momentului.

Joggingul. Un sport la indemana tuturor si un sport anti-stres prin excelenta. Incepe mai soft si apoi poti progresa incet –incet. La fiecare final de sedinta, poti sa mai faci putin stretching pentru a incheia asa cum trebuie cel mai bun antrenament.

Crossfit. Un alt sport anti-stres prin excelenta care imbina de minune halterofilia, exercitiile cardio si de gimnastica. Te ajuta sa slabesti, sa castigi in masa musculara, sa iti intaresti sistemul cardiovascular si respirator, sa devii mai agil si sa iti mentii echilbrul. Iar rezultatele sunt extrem de rapide. Toate exercitiile au avantajul de a antrena foarte multi muschi intr-un timp foarte scurt.

Coarda de sarit. Coarda de sarit este cea care permite alternarea mai multor exercitii si este excelenta pentru un abdomen plat. In plus, va lucra foarte frumos toti muschii corpului.

Boxul. Boxul este cel mai bun atunci cand vrem sa fim cei mai bine dispusi. Ne ajuta sa scapam de starile de manie, de pulsiunile agresive si de contrarietati. Induce de asemenea un comportament de angajament pozitiv si o stare de liniste profunda la adeptii sai.

Yoga Birkam. Ajuta corpul sa arda o multime de calorii si elimina un maximum de toxine. Este cea care poate trata durerile articulare, ranile de la genunchi si problemele la spate. Dar este cea mai buna modalitate de a –ti concentra atentia. Meditand transpirand este de doua ori mai relaxant. Deci te vei bucura de o multime de beneficii.

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *