Basket

NBA din ce in ce mai afectata de cazurile de Covd-19

Distribuie mai departe

Meciurile de baschet din NBA sunt din ce in ce mai afectate de pandemia de Coronavirus. Meciul dintre Portland si Memphis a fost si el anulat din cauza numeroaselor cazuri de la jucatori. Cel putin asa a declarat Liga de bachet nord-american, care a anulat si meciul dintre Washington si Milwaukee din aceleasi motive. Anuntul anularii sau amanarii meciurilor cu numarul 16 si 17NBA din acest sezon, survine in aceeasi zi in care instanta a anuntat ca 11 jucatori au fost testati pozitiv.

Si deja sunt 502 depistati inca din ianuarie. Conform protocolului NBA, orice jucator care este pozitiv Coronavirus sau care a fost in contact cu o persoana pozitiva, trebuie sa se izoleze si sa respecte carantina. Si din aceste motive, se pare ca Memphis Grizzlies nu a putut sa alinieze cei 8 jucatori care sunt minimum pentru a disputa meciul lor. Un alt meci, intre Charlotte si Washington a fost amanat si el deoarece echipa Wizards nu a avut nici ea destui jucatori disponibili.

Wizards sunt deja la sase meciuri anulate sau amanate de la debutul sezonului, in decembrie. Din cele 17 meciuri amanate din cauza protocolului sanitar, 16 sunt incepand cu data de 10 ianuarie, demonstrand o accelerare a cazurilor de Coronavirus aici. O lista cu jucatori care sunt infectati cu Coronavirus din ce in ce mai mare, care face si ca ceilalti coechipieri cu care au intrat in contact sa intre si ei in izolare. Si o carantina si pandemie care decimeaza efectivele, afectate si de o acumulare a ranirilor.

Deci la o luna dupa inceperea sa, sezonul NBA nu are deloc un viitor promitator. Dar NBA este acuzata de faptul ca este responsabila de aceasta situatie din cauza reluarii precipitate a jocului in detrimentul sanatatii jucatorilor, zilele lor de repaos si de pregatore fiind mai putine.

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *