Basket

The Bulls este o pusculita, nu o echipa de baschet

Distribuie mai departe

Blog a Bull reprezinta o analiza cu privire la cat de multi bani au acumulat Bulls de la inceputul reconstituirii actuale in timpul proiectului NBA din 2017. Conform analizei, taurii au luat 14 milioane de dolari in considerare in numerar in tranzactiile cu alte echipe, mai mult decat orice alta echipa. Urmatoarea echipa de pe lista, Sixers, care a venit cu o multime de selectii suplimentare in urma Procesului, a luat cu aproximativ 3 milioane de dolari mai putin.

Argumentul este ca Bulls s-au concentrat in mod egoist pe acceptarea numerarului drept compensare pentru tranzactiile care ajuta alte echipe sa-si verse salariul garantat. Echipele de reconstructie fac tot timpul acest tip de tranzactii – de fapt, este un semn distinctiv al unei reconstituiri bune pentru a utiliza resursa spatiului plafonului pentru a castiga active, pastrand spatiul plafonului viitor pentru cand este necesar sa devina competitiv. Dar echipele bune vizeaza jucatorii si alegerile in aceste oferte. Taurii au fost fericiti alungand bani.

Banii nu ajuta echipa: ii ajuta pe investitori. In acest caz, il ajuta pe Jerry Reinsdorf. Avand in vedere rezistenta lui Reinsdorf la plata impozitului de lux chiar si atunci cand Bulls concureaza pentru titluri, si avand in vedere profitul enorm a echipei Bulls, numerarul devine in esenta profit direct. Cand taurii vand o selectie din a doua runda sau ajuta rachetele sa reduca salariul doar din considerente de numerar, aceasta nu ajuta echipa deloc. Dar umple buzunarul lui Reinsdorf.

Analiza arata, de asemenea, ca Bulls a mentinut salariile totale foarte scazute (negand unul dintre beneficiile reconstructiei, care este capacitatea de a utiliza spatiul de acoperire a salariilor in exces pentru a adauga active) si ca Chicago a fost abandonata in adaugarea unor selectii suplimentare de proiecte in timpul reconstructiei. Practic, ideea lui Bulls de o reconstructie a fost totodata rea si profitabila.

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *