Ciprian Marica sustine ca isi doreste romanii pentru Romania
Sport

Ciprian Marica sustine ca isi doreste romanii pentru Romania

Distribuie mai departe

Ciprian Marica este fostul fotbalist care a facut parte din nationala Romaniei. Acesta a comentat in cursul zilei vineri naturalizarea jucatorului portughez Mario Camora si a spus ca el este mai nationalist si ca nu este de acord cu aceste metode pentru a aduce jucatori. Mai mult de atat, acesta a spus ca ar face o exceptie dar doar pentru Lionel Messi. Acceseaza https://newsin.ro/sport/ pentru mai multe stiri sportive.

   Iata ce a declarat Lionel Messi

„Îmi susţin şi aici afirmaţia, eu sunt mai naţionalist, îmi doresc români pentru România. Altfel de ce mai chinuim echipele de club cu reguli neprofesioniste cu U21 şi cu juniori în teren, dacă noi ne gândim să naturalizăm jucători străini de 28-30 de ani? Repet, este părerea mea şi mi-o menţin. Poate fi schimbată doar dacă străinul în cauză ar fi Messi. Înţelegeţi voi la ce mă refer, la un jucător care sa facă diferenţa meci de meci, nu la plombe într-un joc sau altul. Eu am încredere în fotbalistul român. Şi în echipa naţională! Să le ţinem pumnii! Hai România!”, a scris fostul international roman intr-o postare pe Facebook.

Mai mult decat atat acesta a mai mentionat „Nu-mi displace Camora, doar faptul că e capitanul echipei lui Dan Petrescu ar fi de ajuns să-i demonstreze valoarea”.

„Eu am fost întrebat ce parere am despre naturalizarea unor străini pentru echipa natională, nu punctual despre Camora. Așa că răspunsul meu nu a fost despre Camora în mod special”, a mai precizat fostul fostbalist care este in prezent proprietar al clubului Farul Constanta.

Marica este un fotbalist cunoscut. Acesta a fost implicat in ultima perioada in cateva scandaluri, dar cel mai mare a ramas cel in care a fost prins la hotel cu nevasta altuia.

“Da. Am greșit. Îmi pare rău. Sunt un om care, iată, traiește fără să știe într-o societate de un alb imaculat, cu oameni fără greșeală. Să nu vă așteptați la alte reacții din partea mea. Nu răspund la glume, injurii sau «sfaturi». Vă mulțumesc, în schimb, pentru creativitatea generată din grija pentru mine. Chiar mă gândesc la linia aia de prosoape, din vânzările cărora am putea să susținem niște tineri talentați.”,a scris acesta in acel moment pe Facebook.

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *