Handbal

Mikkel Hansen, cel mai bun jucator din lume inca mai asteapta trofeul Champions League

Distribuie mai departe

Cel mai bun jucator de handbal de trei ori, si cel mai bun jucator la fiecare meci, Mikkel Hansen, inca mai viseaza un trofeu Champions League, singurul care ii mai lipseste din palmares. La 33 de ani, celebrul jucator- 210 selectii si 1036 de goluri, a fost medaliat cu aur la Campionatul Mondial din 2012, campion olimpic in 2016 la Rio si a dovedit ca este chiar cel mai bun la Mondialul din 2019.

Calitatea si puterea aruncarilor sale de brat drept i-au permis sa fie desemnat cel mai bun jucator de handbal din lume, de trei ori, in 2011, 2015 si 2018. Si totusi, ii lipseste ceva din palmares- un trofeu Champions League. Finalist de doua ori, o data cu FC Barcelona in 2010 si apoi in 2017 cu PSG, Michel Hansen inca mai viseaza sa castige trofeul.

Acesta a declarat ca « este clar ca imi doresc foarte mult acest trofeu, este cel mai mare vis al meu ». « Este un lucru minunat la care visezi toata viata, in gradina, cand esti tanar, cand joci putin cu tatal tau si cand iti imaginezi ca sala este plina, cu 20.000 de persoane si tu dai ultimul gol, golul decisiv ». Va trebui insa ca Mikkel, care este din 2012 la PSG, sa bata Barcelona, de noua ori campioana si de patru ori finalista. Apoi sa realizeze o alta performanta notabila in finala contra Veszprem sau Kiel.

Jucatorii sunt constienti de faptul ca acest lucru este foarte greu, dar este normal, deoarece vorbim despre o semi-finala Champions League. Toata lumea pleaca cu gandul sa fie cel mai bun meci din viata. Jucatorii spera ca va fi de ajuns pentru semi-finala si apoi vor vedea ce se va mai intampla.

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *