Smartphone Tehnologie

Allview pregateste lansarea unui nou smartphone: P5 Quad

Distribuie mai departe

Unul dintre remarcatii in materie de telefonie mobila din ultimul an este Allview, producatorul care-si are sediul la Brasov lansand o serie de smartphone-uri cu caracteristici de top, comparabile cu cele oferite de Samsung, HTC sau chiar Apple.

Modul prin care Allview a reusit sa-si faca simtita prezenta pe piata de telefonie mobila a fost unul inedit si s-a bazat pe lansarea unor modele performante dar la preturi accesibile, in ton cu necesitatile utilizatorilor romani de telefonie mobila. Segmentul in care cei de la Allview au reusit performante notabile pare sa fii fost cel de telefoane dual sim, brasovenii reusind sa-si faca un renume cu ajutorul unor device-uri extrem de competitive.

Unul dintre aceste telefoane dual sim este Allview P5 Quad, un telefon care a fost deja anuntat in cadrul Targului de Tehnologie de la Barcelona si care va fi disponibil in magazinele de specialitate incepand cu data de 20 martie. Daca sunteti la curent cu noutatile din tabara celor de la Allview, banuiti deja faptul ca P5 Quad este un upgrade la modelul precedent, P5 AllDro, imbunatatirile fiind mai mult decat vizibile.

Allview P5 Quad este un telefon dual sim care se bucura de ultima versiune de Android, 4.1, cei de la Allview optand pentru acest sistem de operare din mai multe considerente, principalul fiind de viteza in rularea aplicatiilor. Noutatea bine din randul procesorului, P5 Quad dobandindu-si numele tocmai de la versiunea Quad Core a procesorului sau, un Cortex A7 care dezvolta 4 nuclee de cate 1.2 Ghz. In ajutorul performantelor inalte, Allview a implementat o memorie RAM de 1 GB dar si o memorie interna de 4GB, upgradabila in orice moment datorita prezentei portului microSD.

Capacitatea multimedia a lui Allview P5 Quad a fost si ea imbuntatitile, display-ul fiind marit la 4.5 inci, un LCD Capacitiv cu functie de multitouch. De asemenea, Allview a adus pentru P5 Quad si o camera mai performanta, de 8MP, capabila sa fotografieze la rezolutii inalte precum si sa filmeze in format HD 1080p.

Printre aspectele de mentionat in legatura cu Allview P5 Quad, trebuie sa anuntam faptul ca avem parte de ultimele tehhnologii Bluetooth, Wi-fi si 3G, vitezele de transfer a datelor fiind uimitoare.

In asteptarea acestui model, cei de la Allview au lansat si un sistem de precomanda, pretul de furnizor al modelului fiind de aproximativ 1100 de lei.

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *