Tehnologie

Chiar si sub Android TV, OnePlus TV va oferi o experienta fluida si rapida

Distribuie mai departe

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul ca OnePlus a decis de curand sa utilizeze Android TV pentru primul sau televizor inteligent. Presedintele societatii, Pete Lau a confirmat acest lucru in cadrul unor interviuri si declaratii neoficiale. Cu toate acestea, societatea chineza a anuntat in mod oficial doar faptul ca OnePlus TV va fi efectiv bazat pe Android TV. Atat. Lau va furniza in egala masura fanilor motivele care l-au determinat pe el si societatea pe care o conduce sa treaca la Android TV.

Spre deosebire de smartphone-uri, Android TV nu a avut un impact prea mare pe piata televizoarelor Smart. Aceasta versiune speciala de Android destinata televizoarelor scoate in evidenta faptul ca aceasta alegere nu este intotdeauna cea mai buna, din mai multe motive. Insa, pentru moment, fabricantii si marcile creatorilor nu dispun inca de resursele necesare pentru a-si crea propria platforma.

In acelasi timp, Android TV este cu adevarat cea mai naturala solutie pentru OnePlus, daca acesta din urma vrea sa isi respecte promisiunea facuta, rapiditate si fluiditate pentru utilizatori. Este singura platforma dedicata televizoarelor inteligente, suficient de deschisa pentru ca, constructorii sa nu fie nevoiti sa plece de la zero.

Cu toate acestea, exista si in egala masura cateva consideratii de ordin comercial pentru a alege Android TV. OnePlus TV nu este decat prima alegere a ceea ce OnePlus spera sa devina un ecosistem de aparate si de servicii axate in jurul unui ecosistem OnePlus iOT si pentru a alege un OS care interactioneaza si se conecteaza intr-un mod transparent cu un smartphone Android. Lansarea va avea loc in septembrie. OnePlus va folosi un procesor MediaTek MT5670 cu 3GB RAM. Chiar daca si alte modele sunt deja in curs de dezvoltare, OnePlus a confirmat deja disponibilitatea lui OnePlus TVQLED de 55 inchi.

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *