Electrocasnice

Cum imi aleg frigiderul de tip american. Cele mai importante criterii

Distribuie mai departe

Daca designul este cel mai adesea principalul criteriu de care se tine cont in alegerea frigiderului de tip american, cateva detalii tehnice trebuiesc luate in seama pentru a gasi aparatul care se pliaza perfect nevoilor si cerintelor tale.

Familiile numeroase si casele populate de invitati sunt principalii candidati pentru achizitionarea unui frigider de tip american. Ales datorita marimii sale generoase, acest model propune si o serie de optiuni specifice.

Marimea. Frigiderul reprezinta un element central din bucatarie. Drept urmare trebuie ales in armonie cu restul mobilierului. Marimea in acest caz este importanta. Daca optezi pentru un frigider de tip american trebuie sa te asiguri ca dispui de spatiu suficient deoarece acesta este destul de masiv.

Tipul racirii. Ai de ales intre un frigider No Frost si unul cu static. In cazul celui static, aerul cald urca in frigider si este racit de un evaporator inainte de a cobori din nou. Acest tip de aparat este mai ieftin dar prezinta doua dezavanteje: frigul nu este repartizat intr-un mod omogen si trebuie sa dezgheti manual frigiderul. Tehnologia No Frost este o investitie mai mare dar te scapa de corvoada dezghetarii manuale deoarece totul este automat. Temperatura este mai omogena si alimentele isi pastreaza prospetimea pentru mai mult timp.

Clasa energetica. Frigiderul de tip american consuma mult mai multa energie decat un model clasic deoarece este mai voluminos. Drept urmare, trebuie sa fii atent la eticheta energetica care indica clasa aparatului. Un aparat din clasa A+++ va consuma cu pana la 30% mai putina energie decat unul din clasa A. Incearca sa reduci consumul de energie in felulurmator – nu deschide atat de des usile frigiderului si repartizeaza alimentele intr-un mod omogen in spatiul de stocare.

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *