Electronice

Ceas hybrid Smartwatch

Distribuie mai departe

Iti doresti un smartwatch, dar nu vrei ca asta sa arate ca un smartphone legat pe mana ta, care la fiecare notificare se lumineaza si scoate sunete. Esti norocos atunci, in ultimi ani producatorii au creat smartwatch-uri care arata ca ceasurile traditionale.
Acestea sunt dispozitivele care arata ca ceasuri normale pe care le ai cumpara dintr-o bijuterie, dar totusi au tehnologia smart introdusa in ele. Cum ar fi monitorizare somn , monitorizare activitate si notificari de pe telefon.
O alegere buna de ceas smart hybrid este Misfit Phase. Un smartwatch care ofera un design curat si elegant, cu niste functii intr-adevar utile cand e connectat cu smartphone-ul. Ceasul Misfit este destul de gros, dar are un design clasic. Nimeni nu o sa observe din prima ca ai un ceas smart pe mana.
Durata de viata a bateriei este impresionant, o singura baterie tine aproximativ sase luni. Dar inregistrarea activitatii fizice este limitata, nu masoara pulsul si nu are nici GPS.
Poti sa folosesti ceasul ca o telecomanda pentru telefonul tau. Cu ajutorul butonului ‘’smart” putem controla camera de pe smartphone, playerul muzical sau putem naviga printre aplicatii. Ceasul este conectat prin bluetooth 4.0, si este compatibil cu android si cu iOS.
Regland ceasul pe ora 6 putem seta culorile notifocarii. Este rezistent la apa pana la 50 de metri. Multumit acumulatorului CR2430 care e detasabil, nu trebuie sa incarcam ceasul timp de sase luni aproximativ. Spre deosebire de alte smartwatch-uri, pe care trebuie sa incarcam timp de 2-3 zile.
Timpul pe Misfit de actualizeaza automat potrivit timpului legal in zona in care te afli. Daca nu iti place culoarea curelei, se poate schimba usor pe o alta curea.
Cel mai bun lucru la ceasurile Misfit este ca sunt cele mai ieftine ceasuri hybrid. E ideal daca te uiti dupa un ceas la pret bun, care te anunta cand primesti o notificare si in acelasi timp arata foarte bine.

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *