camera video auto
Electronice

Cum te poate ajuta o camera video auto

Distribuie mai departe

Traficul devine din ce in ce mai congestionat, iar soferii ajung sa se manifeste, frustrati de congestie si de timp pierdut, in tot soiul de feluri, multi ajung sa fie foarte agresivi. Camerele video auto ofera un beneficiu principal pentru securitatea proprie a soferului si pentru descurajarea activitatii criminale. Gasesti mai multe modele de camere auto video la Iuni.ro, ai aici mai multe tipuri de camere auto, de diferite marimi si cu diferite caracteristici tehnice.

 camera video auto

O astfel de camera auto ofera un mod practic de a te proteja in cazul unui accident, este o modalitate simpla de inregistrare ce iti ofera liniste in cazul in care esti implicat intr-un incident pe drum. Indiferent de ce s-a intamplat, tu vei avea inregistrarea, dovada va fi la tine. Aceasta informatie poate fi foarte pretioasa cand vine vorba de probleme legate de asigurare, deoarece ofera o dovada clara asupra naturii incidentului, vinovati, circumstante etc.

Asigurarea ta depinde mult de modul cum esti privit ca sofer, de istoricul tau, de performanta ta, de incidentele pe care le-ai suferit sau pe care le-ai provocat. In cazul in care esti implicat intr-un accident, chiar daca nu a fost vina ta, daca nu exista dovezi clare asupra modului cum s-a intamplat situatia, poti suferi mult timp din cauza aceasta. Nu doar sa iti repari masina, dar categoria in care vei fi plasat de acum incolo la nivel de asigurare va fi una la un pret mult mai piperat. Si tu va trebui sa platesti acesti bani in plus in fiecare an. Insa, cu o camera video, poti prezenta dovezi clare companiei de asigurari sau autoritatilor competente, pentru a demonstra pozitia ta. Un sofer poate sa dea inapoi si sa te loveasca, dar sa zica ca tu ai fost cel care a intrat in el sau un sofer franeaza brusc pe motiv ca avea ceva in fata, desi nu avea. Lucrurile acestea sunt greu de dovedit, dar nu si daca ai o camera video auto.

O camera video auto ofera avantaje substantiale pentru siguranta ta in trafic si pentru linistea constiintei tale in cazul unui incident. Pe parte financiara, se plateste singura, daca stai sa te gandesti cu cat ar creste asigurarea ta, pe care trebuie sa o platesti mereu, in cazul in care ar pica vina pe tine la un accident, costul unei camere video auto e nesemnificativ.

 

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *