Laptop

Alege laptopul perfect pentru tine

Distribuie mai departe

Laptopurile reprezinta unele dintre cele mai importante aparate in ziua de azi. Sunt mult mai destepte decat un smartphone sau o tableta. De multe ori pot concura chiar si cu calculatoarele. Beneficiile unui laptop sunt ca pot fi folosite oriunde, in orice parte a locuintei, intr-o vacanta sau chiar si intr-un mijloc de transport in comun si sunt usor de transportat. Este destul de greu sa ne gasim laptopul perfect deoarece sunt multe branduri pe piata si foarte multe modele. De aceea, este important sa iti cauti laptopul dupa propriile nevoi.
Este important sa te gandesti bine inainte sa-ti alegi laptopul pentru ca destul de scumpe. In plus, este si mai complicata si destul de scumpa schimbarea unei piese din laptop. Daca pana acum ai avut desktop pc, atunci te-ai obisnuit cu faptul ca era usor sa schimbi piese. Puteai sa schimbi chiar lunar piesele ca pc-ul tau sa evolueze impreuna cu tehnologia. La laptopuri nu mai e asa, o configurare cumparata o folosesti 2-3 ani fara schimbare. De aceea este important sa iti gasesti un laptop de calitate care iti satisface nevoile pentru urmatorii ani. Sunt si piese integrate pe care nu le putem schimba, totusi e bine sa gasim un model cu memorie interna extensibila.
Inainte sa iti cumperi un laptop, gandeste-te si la sistemul de operare, tu pe care ai vrea sa il folosesti?
Ai multe optiuni, Windows pe care probabil il cunoastem cu toti este cel mai popular si e ideal pentru jocuri.
MacOS de la Apple, e foarte usor de folosit si bateria tine mai mult, e ideal sa lucrezi de pe el dar e la un pret mai mare.
Chrome OS este sistemul de operare a lui Google. Dispune de o securitate foarte buna, este simplu dar si foarte limitat in programe. Este ideal pentru tineri sau pentru cei care folosesc in mod frecvent Internetul.
Linux este un sistem foarte stabil, are multe aplicatii si functii. Nu trebuie sa instalam nici un program antivirus pe sistemul Linux, este foarte securizat.
Putem spune ca fiecare sistem de operare este bun doar ca se alege in functie de nevoile si cerintele fiecarei persoane in parte.

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *