Laptop

Care sunt cele mai bune laptopuri pentru gaming in 2021

Distribuie mai departe

In 2021, pentru a profita de de gaming nu mai este necesar sa ocupi spatiul cu un PC imens, cu ecran si unitate centrala care ocupa tot biroul. Laptopurile gaming sunt (aproape) la fel de puternice ca PC-urile.

Apple MacBook Pro 13 2020 M1, cel mai bun dintre cei buni

Asteptata de cativa ani buni, adoptarea procesorului ARM in cazul laptopurilor oferit de Apple a inceput in sfarsit. Apple M1 este drept urmare o versiune sub steroizi. Pentru aceasta prima generatie, Apple a ramas destul de conservator deoarece carcasa a ramas neschimbata. Regasim deci finisaje impecabile, o tastatura placuta la atingere si un touch mare. Nici ecranul nu evolueaza prea tare, regasim un ecran de 13,3 inchi perfect calibrat.

Dell XPS 13 9310

De-a lungul anilor, gama XPS de la Dell a stiut sa se impuna drept o referinta in segmentul ultrabook-urilor. De altfel, este perceput drept veritabilul concurent al celui mai popular laptop din acest sector, MacBook Air. Este dotat cu cel mai recent procesor Intel Core i5 Tiker Lake, de generatia 11. In rest, avem acelasi ecran de 13 inchi IPS Full HD Infinity Edge. De apreciat este prezenta unui senzor de amprente digitale.

Asus ZenBook 13 OLED

Mai putin renumita decat MacBook de la Apple sau XPS de la Dell, gama ZenBook de la Asus este renumita pentru calitatea sa. Aceasta generatie ultraportabila vine cu un design compact si lejer totodata. Acest laptop se distinge in special prin ecranul sau OLED de 13,3 inchi. Chiar daca colometria nu este perfecta, utilizatorii vor aprecia cu siguranta negrul infinit si unghiurile de vedere perfecte. Procesorul Tiger Lake este cel care asigura performantele acesui laptop ideal pentru gaming. Autonomia este impresionanta, cu 13 ore la o singura incarcare. Pretul sau este de aproximativ 1500 de euro.

Pe care din acestea le-ai alege pentru a juca jocurile tale preferate?

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *