Laptop

TOUGHBOOK 55, Panasonic propune un laptop excelent

Distribuie mai departe

Panasonic, care s-a specializat de-a lungul vremii in PC-uri semi ruggedized, inoveaza prin intermediul celui mai recent laptop, TOUGHBOOK 55. Utilizatorii au posibilitatea sa isi customizeze aparatul in functie de nevoile si cerintele lor.

Acest laptop, multa vreme rezervat doar companiilor la un pret de 2500 de euro, s-a democratizat putin. Marele public are acum posibilitatea de a folosi un laptop la un pret accesibil, performant si dotat cu cele mai noi tehnologii. Panasonic a stiut sa mizeze pe un segment in care putini constructori au avut curajul sa se aventureze. Aceasta piata este cea a laptopurilor botezate ruggedized. Este vorba despre laptopuri care ar trebui sa fie in masura sa faca fata socurilor. O piata pe care Panasonic a stiut sa se instaleze si sa se impuna drept lider.

TOUGHBOOK 55 este un laptop standard care le permite utilizatorilor sa isi optimizeze motorul grafic, sa adauge capacitati de stocare in functie de nevoi si de cerinte sau un cititor DVD/Blu-Ray cu deosebita usurinta, cat ai zice peste.

In plus, acest laptop ar putea gazdui un cititor de amprente digitale RFID sau Smartcards sau chiar o a doua baterie.

TOUGHBOOK 55 este un laptop gandit drept succesorul lui TOUGHBOOK 54. Cu toate acestea, chiar daca este semi ruggedized, se dovedeste a fi o versiune mai flexibila decat precedentele. Are doar 2 kilograme si o grosime de 32mm. Este certificat IP 53 ceea ce il face rezistent la praf si la apa. In plus, rezistenta sa este certificata impotriva cazaturilor de pana la 91 cm. In cazul lui TOUGHBOOK 55, Panasonic anunta o autonomie de pana la 20 de ore. Este echipat cu un procesor Intel Core i5 vPro de generatia a opta, cu pisese Panasonic de ultima generatie si cu functionalitatile Windows 10. Este disponibil pe piata incepand cu luna septembrie.

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *