Smartphone

Asus ROG Phone 2 – cel mai puternic smartphone pentru gameri

Distribuie mai departe

Asus vine cu unul din cele mai performante smartphone-uri gaming odata cu ROG Phone 2. Ce aduce acest nou bolid in plus in ceea ce priveste experienta de joc?

In ceea ce priveste design-ul, chiar daca partea din fata se dovedeste a fi putin mai sobra, spatele este mai ostentativ. Facut din sticla, acesta adopta linii agresive. Logo-ul Republic of Gamers este plasat in centru si se lumineaza atunci cand modul X-mode este activat. LED-ul straluceste si palpaie, este dragut, insa nimic spectaculos.

Un ecran aproape perfect. In ciuda marginilor putin mai groase, Asus ROG Phone 2 reuseste sa propuna un format de ecran de 19,5 :9. Constructorul a ales un ecran AMOLED cu o diagonala de 6,59 inchi si o rezolutie Full HD+. Ecranul lui ROG Phone 2 este insotit de o particularitate care cu siguranta va fi pe placul jucatorilor, o rata de refresh de 120 Hz. Acest lucru ofera o mai mare fluiditate de afisare, imbunatatind astfel experienta jucatorului. Un avantaj sigur, combinat cu un raspuns tactil extrem de reactiv.

Pe langa Android 9 Pie, ROG Phone 2 beneficiaza si de ROG UI. Este vorba despre o versiune gandita pentru jucatori. Interfata de la Asus rezerva aplicatiile instalate pentru a imbunatati experienta utilizatorilor. Este si cazul lui Armoury Crate care gestioneaza jocurile instalate pe smartphone si iti ofera statistici cu privire la performantele si consumul energetic al aparatului.

ROG Phone 2 este dotat cu noul SoC de la Qualcomm, Snapdragon 855+, alaturi de 12 GB de memorie vie. Nu vei gasi ceva mai puternic pe piata la momentul actual.

ROG Phone 2 este echipat cu aceleasi module foto ca si verisorul sau, Zenfone 6 – un aparat foto principal de 48mpx si un al doilea de 13mpx. Asus comercializeaza ROG Phone 2 la un pret de 899,99 euro si este deja disponibil pentru precomanda, livrarile incep dupa 1 octombrie.

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *