Smartphone

Fratii Moto G7 de la Motorola

Distribuie mai departe

Motorola apare cu noi modele din seria de succes, numit Moto G. Sunt patru modele si ce este asemanator printre ele este pretul, fiecare apare la un pret accesibil.
Primele modele din seria G al lui Motorola, au aparut deja in 2013. Pana acum au aparut mai multe telefoane de succes din seria G.
Dintre cele patru telefoane Moto G7 Plus are cele mai bune specificatii. Poate fi preferata utilizatorilor deoarece face poze foarte bune. Camera principale are 16 megapixeli plus una de 5 megapixeli iar camera frontala este de 12 megapixeli cu HDR.
Alte calitati al telefonului: are display ce masoara 6.2 inchi cu rezolutie de 1080×2270 pixeli, FullHD+, chipset Snapdragon 636, octa-core si 4 GB ram. Memoria interna este de 64 GB si se poate adauga un card de memorie pana la 512 GB. Un alt lucru interesant la Moto G7 Plus este tehnologia de incarcare rapida numit TurboPower, ce poate sa incarca acumulatorul telefonului de 3000 mAh, in doar 15 minute.
Moto G7 este al doilea telefon al seriei, are o configuratie mai slaba dar e mai ieftin. Are aceeasi dimensiune si acumulator ca si G7 Plus dar camera dorsala are doar 12 megapixeli plus un senzor de adancime de 5 megapixeli. Iar camera din fata are doar 8 megapixeli.
Al treilea telefon, Moto G7 Power e pentru cei care isi doresc un telefon cu timp de functionare mai lung. Are un acumulator mai eficient decat celalalte modele G7, in loc de 3000 mAh are 5000mAh. Telefonul poate functiona 2,5 zile dupa o incarcare. Rezolutia display-ului este mai slaba si are camera la fel ca Moto G7. Si incarcarea rapida e mai slaba fata de G7 Plus, in loc de 27W a primit doar versiunea de 15W.
Ultimul telefon al seriei este cel mai putin eficient si cel mai ieftin. Este mai mic decat celelalte trei si are doar 2 GB RAM. Este o surpriza insa camera din spate de 12 megapixeli, care poate inregistra in 4K.
Pentru moment, doar Moto G7 si G7 Plus vor fi disponibile in Romania in culori limitate.

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *