Smartphone

Primele smartphone-uri echipate cu un ecran AMOLED 165 Hz sunt oficiale

Distribuie mai departe

Nubia Red Magic 6, primele telefoane cu echipate cu ecran AMOLED 165 Hz sunt acum oficiale. Lansate initial pe piata chinezeasca, cele doua aparate isi vor face intrarea pe piata internationala la jumatatea lunii martie.

Frecventa de refresh a devenit de o vreme un lucru esential pe smartphone-urile premium precum S21 si rata sa de refresh de 120 Hz. Insa, acum, se pare ca Nubia este cu un pas inainte. Inca din martie 2020, constructorul a prezentat Red Nubia Magic 5G, un smartphone echipat cu un ecran 144 Hz si 16 GB RAM. Trebuie sa spunem ca Nubia a ocupat adesea scena mediatica datorita acestor produse care afiseaza caracteristici iesite din comun, asemeni lui ZTE Nubia X, un smartphone cu doua ecrane si doi senzori de amprente. Vineri, 5 martie, Nubia si-a comtinuat demersurile si a prezentat in mod oficial modelele Red Magic 6 si Magic 6 Pro.

O rata refresh record

Aceste smartphone-uri dedicate gamerilor risca sa se impuna drept referinta in acest sector. Trebuie sa spunem ca aceste doua aparate afiseaza caracteristici tehnice premium incepand cu un ecran AMOLED de 6,8 inchi, cu o rezolutie Full HD+ si rata de refreh de 165 Hz. Este simplu, Nubia Red Magic 6 sunt actualmente singurele telefoane inteligente de pe piata cu o rata de refresh atat de ridicata. Cel putin pentru moment.

Cu alte cuvinte, timpul de raspuns este aproape imediat. Iata alte detalii din fisa tehnica a celor doua telefoane:

– Un procesor Snapdragon 888 insotit de 8 sau 16 GB in functie de versiuni (versiunea limitata Transparent va avea 18GB);
– Intre 128 si 512 GB memorie interna;
– O incarcare rapida 120 W pentru versiunea Pro si o incarcare rapida 66 W pentru modelul Vanilla;

Nubia Red Magic va profita de o baterie de 5050 mAh. Regasim un aparat foto triplu cu un senzor principal de 64 mpx. Preturile sunt rezonabile. Modelul Vanilla costa 490 euro si modelul Pro 570 euro. Versiunea Transparent va fi mai scumpa, 850 euro.

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *