Tablete

Microsoft Surface Book 2

Distribuie mai departe

Microsoft a creat ceva foarte interesant, o tranzitie intre laptop si tableta si ambele forme sunt foarte reusite. A iesit o tableta sofisticata si un laptop competent. Microsoft Surface Book 2 a aparut in doua versiuni, una de 15 inchi si una de 13,5 inchi. Ambele pot fi folosite ca laptop sau tableta, multumita tastaturii detasabile. Ecranul poate fi detasat cu ajutorul unui buton si il putem introduce si invers in tastarura. Folosind in acest mod, este ideal pentru jocuri sau pentru vizionarea unui film. Singura parte negativa este ca nu se inchide perfect ecranul cu tastatura. De aceea nu este ideal sa de transportat in geanta.
Microsoft a creat o gama variata pentru fiecare mod in parte in care putem folosi Surface Book 2. Are doua camere, cea din fata are 5.0 megapixeli iar cea din din spate are 8.0MP. Ambele au o rezolutie de 1080p HD. Pentru imbunatatirea comunicarii vine cu dual microfon incorporat. Are tastatura iluminata care ziua aproape ca nici nu se observa, dar e ideal daca dorim sa o folosim pe timp de noapte. Nu au uitat nici de artisti, Surface Pen se poate cumpara separat si este ideal pentru desenat sau pentru notite. Un alt accesoriu interesant este Dial-ul, pentru cei care doresc sa foloseasca programe artistice, cum ar fi Photoshop-ul. Se pune pe ecran si cu ajutorul lui de exemplu, putem schimba usor culorile cu care dorim sa desenam.
Are o rezolutie incredibila de 3000×2000 pixeli. Are procesor grafic integrat Intel HD Graphics 620 tip i7 si 16 GB RAM. Are doua porturi de USB 3.0 si unul de USB-C, is un port de audio out, porturile sunt pe tastatura. Are ca sistem de operare Microsoft Windows 10 pro instalat pe el. Bateria tine extrem de mult, aproximativ 13 ore. Este un aparat destul de scump, dar daca ne putem permite, cu sigutanta o sa fie unul dintre preferatele noastre.

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *