Tablete

Tableta Amazon Fire HD, o noua tableta mai puternica, autonoma si rezistenta

Distribuie mai departe

Amazon da drumul la precomenzile pentru noua sa tableta tactila, Fire HD 10. Multinationala mizeaza pe un ecran Full HD de 10, 1 inchi, pe o buna autonomie, dar si o constructie promisa drept rezistenta.

Amazon tocmai a introdus deci noua ta tableta performanta care va deveni cu siguranta extrem de populara. In mod evident, spune despre ea ca este « cea mai buna tableta conceputa vreodata », un lucru ce ramane de verficat de catre cei care o vor achizitiona.

Echipata cu un ecran de 10, 1 inchi si cu o rezolutie de 224 si are 2 GB Ram. In plus, tableta Amazon insista asupra autonomiei acestui nou model, care poate sa ajunga pana la 12 ore atunci cand este folosita destul de mult. Aceasta tableta este propusa in 2 versiuni, una de 32 de GB si una de 64 de GB. La acestea se poate adauga insa pana la 512 GB gratie unui slot micro SD.

Un alt avantaj al noii tablete Amazon- Fire HD este ca exploateaza sistemul USB- C si ca se poate incarca mai repede. De asemenea, are o certificare Dolby Atmos, in ciuda prezentei a doar doua boxe stereo si este compatibila cu Wi-Fi  802. 11 ac, permitand si un acces permanent « fara maini » la asistentul vocal Alexa.

Noua tableta de la Amazon are si un control parental evoluat si « last but not least » se pare ca este de patru ori mai rezistenta decat un iPad Pro.

Tableta se va comercialzia incepand cu pretul de 149, 99$, in patru culori in Statele Unite si este deja disponibila pentru precomanda, putand fi livarata incepand cu data de 30 octombrie. Aplicatia Minecraft, va fi gratuita daca se va comanda tableta inainte de aceasta perioada.

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *