Telefoane

8 aplicatii cel putin ciudate

Distribuie mai departe

Uneori oameni sunt cam lenesi sa inventeze ceva folositor care ne poate ajuta la rezolvarea problemelor. Drept urmare, apar aplicatiile care nu au nici un sens. Cateodata si audienta e ciudata si descarca aplicatia si sunt persoane care folosesc aplicatia chiar si de mai multe ori.
Ia sa vedem cateva aplicatii ciudate.
Demotivational Pics
Nici dupa nume nu pare prea pozitiva. Sunt oameni care nici nu isi doresc sa deschida o asemenea aplicatie dar cu siguranta sunt si cei care din curiozitate descarca aplicatia. O sa gasim poze dezgustatoare care nu au absolut nici un folos.
Ghost Hunting Tools
Doar o persoana normala nu ar incerca aplicatia cu care poate sa comunice cu fantome invizibilie din jurul lui. Aplicatia detecteaza fantoma si analizeaza cuvintele. Se poate gasi si pe iTunes unde persoanele care au folosit aplicatia ne povestesc experientele. Numai pentru cei curajosi.
Nothing
Aplicatia asta nu face absolut nimic. Serios, deschizi aplicatia si pe un fundal alb scrie Nothing adica nimic.
Yo
In aplicatia asta ai o lista de prieteni, daca apesi pe o nume poti sa ii trimiti un mesaj ’’Yo’’ si cam atat. 10 milioane de ’’Yo’’ au fost trimise si se afla in topul aplicatiilor in iOS store.
Milk the cow
Este ideal pentru cei care doresc sa se simta ca la tara, putem testa cat de repede mulgem vaca.
Binky
O aplicatie anti-sociala, apar poze intamplatoare despre lucruri care te pot interesa. Poti apasa pe butonul like, ai si buton de Share care nu face absolut nimic. Nu apare pe internet la ce dai like, nimeni nu o sa vada in afara de tine. E ca un Facebook dar e doar pentru tine.
SMTH
Aplicatia asta masoara cat de sus poti arunca telefonul. Daca esti multumit de scor poti sa dai share si sa ii provoci si pe altii.
Virtual LSD
Este o aplicatie care ne ajuta sa avem halucinatii cu ajutorul iluziei optice. Poate avea efect de halucinatie, de parca am fi folosit drogul LSD. Efectul tine doar cateva secunde.

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *