Telefoane

Care sunt cele mai bune telefoane Xiaomi in 2021?

Distribuie mai departe

Esti pierdut in jungla telefoanelor Xiaomi? In cele ce urmeaza va prezentam cele mai bune telefoane in 2021.

Nascut in urma cu 10 ani, Xiaomi a reusit sa se impuna incet dar sigur pe piata telefoniei mobile. Marca a reusit sa isi construiasca o identitate aparte si, in ultimii ani, oferta sa s-a diversificat enorm.

Xiaomi M11. Xiaomi a inceput anul 2021 cu un model nou, M11, un model extrem de ambitios de altfel. Un sentiment care se verifica inca de la primul contact cu telefonul, primul lucru care se observa este designul ingrijit si finisajele impecabile. Ergonomia este una deosebit de reusita, chiar daca ecranul este destul de mare, de 6,81 inchi. Rata de refresh este de 120 Hz. Beneficiaza de un procesor Qualcomm 888, sprijinit de 8GB memorie vie. In schimb, autonomia nu este punctul forte al acestui telefon.

Xiaomi Mi 10T Pro. La cateva luni de la lansarea unui Mi 10 Pro seducator, insa destul de scump, Xiaomi isi declina gama cu o versiune mai abordabila. Chiar daca opteaza pentru un ecran de 6,67 inchi, ecranul este LCD, nu OLED ca in cazul celorlalte modele. Beneficiaza de prezenta unui Snapdragon 865 si 8GB memorie vie. Camera foto principala este de 108 mpx.

Xiaomi Mi 10 Lite. Fratele mai mic al modelelor Mi 10 si Mi 10 Pro, Mi 10 Lite gaseste un echilibru excelent. Are meritul de a fi compatibil 5G ceea ce este destul de rar pentru un telefon din gama entry. Apreciem in egala masura un design excelent. Ecranul este AMOLED Full HD de 6,57 inchi. Un alt punct forte al acestui model este autonomia. Bateria de 4160 mAh reuseste sa ofere o autonomie de doua zile. Incarcarea rapida 20W ii permite recuperarea a 50% din baterie in doar 30 de minute.

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *