Telefoane

Ce înseamnă o baterie externă bună?

Distribuie mai departe

În ziua de astăzi oricare dintre noi are mai multe dispozitive mobile, dispozitive ce sunt foarte greu de încărcat toate odată.
Când unul din dispozitivele tale mobile se descarcă, cum ar fi telefonul mobil sau tableta, iţi poate strica ziua. Din fericire pentru această problemă frecventă puteţi utiliza o baterie externă.

O calitate des întălnită la bateriile externe este faptul că puteţi încărca mai multe dispozitive în acelaşi timp. Acestea au mai multe porturi pentru a putea conecta dispozitivele. Asa ca dacă dacă rămâneţi fără baterie la telefon şi tableta în acelaşi timp le poţi conecta pe amandouă pentru a le încărca.

baterie-externa-ieftinaA doua calitate pe care un acumulator extern o posedă este mărimea. Acumulatorul dintr-o baterie externă poate fi de 5 sau chiar de 6 ori mai mare decât bateria telefonului tău. Această capacitate este disponibilă maxim intr-o baterie externă de peste 10.000 mAh. Având acest acumulator extern înseamnă că nu trebuie să vă mai faceţi griji în legătură cu consumul bateriei.

A treia calitate o reprezintă multiplul ciclu de încărcări şi descărcări. Acumulatorul acestui gadget va rezista cel puţin la 500 de cicluri de încărcări şi va avea o durată de stand by de până la 6 luni. Acumulatorul extern se uzează foarte greu deci trebuie să vă luaţi unul nou o data la 2 ani.

Ultimul lucru pe care trebuie să il ştiţi este atunci când sa deconectaţi baterie. Această funcţie poate fi testată dacă baterie dispune de indicatori tip LED care vă anunţă când bateria s-a descarcat complet sau cât mai durează până atunci.

Bateria externă este un gadget destul de versatil ce vă poate ajuta în situaţiile de urgenţă. Bateriile externe datagsm.ro dispun de capacităţi voluminoase, sunt simple de utilizat şi au mărimi reduse pentru că le puteţi purta mereu la îndemână în caz de urgentă. Bateria telefonului trebuie să vă ajungă cel puţin 24 de ore de aceea o baterie externă vă poate ajuta în momentele critice oferindu-vă energia de care aveţi nevoie să vă duceţi activitaţile zilnice la bun sfarşit fară ca să vă faceţi griji în privinţa bateriei telefonului inteligent.

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *