motoare hidraulice
Tehnologie

Tipuri de motoare hidraulice

Distribuie mai departe

Motoarele hidraulice sunt motoare ce convertesc energia fluida in putere mecanica. Functioneaza impreuna cu o pompa hidraulica ce transforma puterea mecanica in putere hidraulica. Motoarele hidraulice ofera forta si miscarea necesara pentru a deplasa o anumita incarcatura. Astazi exista mai multe tipuri de motoare hidraulice, folosite in diverse aplicatii si industrii. Cateva exemple de motoare hidraulice gasesti si la PH Technique.

motoare hidraulice
motoare hidraulice

Motoarele hidraulice folosesc toate acelasi principiu de baza, insa diferentele dintre acestea se bazeaza pe modul in care sunt folosite. Principiul hidraulic este simplu si se aplica usor, insa in functie de aplicatie, de sistem hidraulic, de utilizare, e necesar un motor hidraulic de un fel sau de alt fel. Unele motoare hidraulice functioneaza cu un piston axial si au un debit fix sau variabil, alte motoare au o roata dintata la exterior sau la interior, sau cu piston radial. Acestea sunt doar cateva exemple, fiecare tip avand o constructie diferita si un mod de functionare diferit, insa axat pe acelasi principiu hidraulic.

Motoare hidraulice vom gasi de la gatere uriase, la masini pe care le regasesti pe orice santier, aceste echipamente sunt uimitoare atat in putere cat si in agilitate si versatilitate. Diversele tipuri de motoare hidraulice existente misca, efectiv misca, echipamente precum buldozere, masini agricole, utilaje forestiere, mecanisme navale, macarale, masini la orice service, sau masini in sine, multe tipuri de frane sunt de tip hidraulic.

Cand vine vorba de hidraulica si de echipamente hidraulice, precum motoarele mentionate impreuna cu valve, cilindri, filtre si multe alte astfel de echipamente, PH Technique este o companie cu mare experienta  in domeniu. La PH Technique gasesti atat produse hidraulice si pneumatice cat si servicii de proiectare, de astfel si instalatii. Mai mult, se pot confectiona la cerere furtunuri hidraulice, se pot repara produse hidraulice si pneumatice, totul prin PH Technique. Viziteaza site-ul pentru gama completa de servicii si produse.

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *