Termeni si conditii

43 mins read

Termeni si Conditii
În continuare va sunt prezentate conditiile în care echipa posteaza.info permite utilizarea acestui site. În situatia în care nu sunteti de acord în totalitate cu acestea, va rugam sa încetati utilizarea serviciilor furnizate prin intermediul site-ului www.posteaza.info.

DESCRIEREA SERVICIULUI
www.posteaza.info administreaza servicii de tip vanzari on-line ale utilizatorilor. Alte servicii care vor fi implementate, in timp, in cadrul www.posteaza.info sunt supuse acelorasi conditii, in afara de cazul in care acestea nu au conditii de folosire distinct formulate. Pentru a publica / modifica / vizualiza anuntul sau pentru a vizualiza ofertele disponibile in cadrul www.posteaza.info, trebuie sa obtineti acces la World Wide Web (Internet), direct sau cu ajutorul altor dispozitive prin care se pot accesa servicii internet, platind orice taxa asociata cu acest acces. In plus, trebuie sa aveti la dispozitie tot echipamentul necesar pentru a realiza aceasta conexiune la World Wide Web, inclusiv un computer si un modem sau alt echipament de acces.

1. Definitii
În intelesul acestor conditii, urmatorii termeni vor fi definiti dupa cum urmeaza:
– Utilizator – orice persoana interesata de furnizarea serviciului;
– Serviciu – asigurarea accesului utilizatorului la date si informatii transmise de echipa posteaza.info prin Internet, cu ajutorul acestui site;
– Companii asociate – persoane juridice sau fizice, parteneri ai echipei posteaza.info.

2. Obligatiile Utilizatorului
2.1 Utilizatorul este de acord sa foloseasca serviciul numai în scopuri legale. Utilizatorul se obliga sa:
a) nu modifice, distribuie, transmita, afiseze, publice, reproduca, acorde licente, creeze produse derivate, transfere sau vânda orice fel de informatie sau serviciu obtinute de pe sau prin intermediul acestui site web;
b) nu foloseasca si sa nu permita vreunui tert (si nici nu va autoriza) sa foloseasca serviciul sau site-ul echipa posteaza.info pentru a transmite sau a receptiona materiale care contravin dispozitiilor legale în vigoare sau au un continut obscen, abuziv, vulgar, defaimator, ofensator, amenintator, xenofob, încalca orice alt drept de proprietate intelectuala sau afecteaza intimitatea altei persoane, îndeamna la ura rasiala, etnica sau este în orice alt mod ofensator;
c) nu desfasoare (si nici nu va permite) activitatea de cracking sau hacking (cracking sau hacking înseamna trecerea neautorizata peste serviciul de autentificare al utilizatorului sau alte servicii de securitate ale oricarei retele, server, server web sau cont de utilizator), sau atacuri de tipul „Denial of Service” (Atacuri de tip „refuzul serviciului” – „Denial of Service” înseamna interferenta cu Serviciul, referitor la oricare utilizator, retea sau server, în acest fel blocând accesul la/de la Serviciu). Utilizatorii care violeaza securitatea sistemelor sau retelelor vor fi actionati în instanta, civil si penal.
2.2 Utilizatorul este de acord sa exonereze de raspundere si sa nu actioneze posteaza.info în justitie atât cu privire la orice pretentie ridicata de catre un tert, ca urmare a utilizarii serviciului sau site-ului echipa posteaza.info si a Internetului de catre Utilizator, cât si cu privire la orice pierdere (directa, indirecta, pe cale de consecinta sau de alta natura), costuri, actiuni, procese, pretentii, cheltuieli (inclusiv cheltuieli de judecata) sau alte raspunderi, suferite ca urmare a încalcarii sau ignorarii de catre Utilizator a acestor conditii.
2.3 Plata tuturor cheltuielilor aditionale în legatura cu folosirea serviciului, solicitarea de servicii din partea companiilor asociate, inclusiv acelea pe care furnizorul de servicii sau Internet le-ar putea solicita, intra în sarcina Utilizatorului.

3. Continut
3.1 Intelegeti ca toate informatiile, date, text, software, fotografii, grafice, mesaje sau alte materiale (numite în continuare “CONTINUT”), indiferent daca au fost afisate în mod public sau transmise individual, privat, revin în responsabilitatea unica a persoanei care a fost sursa unor astfel de materiale. Aceasta înseamna ca dumneavoastra si nu echipa posteaza.info, sunteti în întregime responsabili pentru toate materialele pe care le încarcati, puneti la dispozitie în mod public pe contul pus la dispozitie de echipa posteaza.info. Echipa posteaza.info nu controleaza, doar monitorizeaza continutul transmis si astfel, nu garanteaza acuratetea, integritatea si calitatea acestui continut. Întelegeti ca prin folosirea serviciilor oferite de echipa posteaza.info, puteti fi expus la un continut care poate fi ofensator sau indecent.

3.2 Sunteti de acord sub sanctiunea aplicarii prevederilor legale în vigoare în România sa nu folositi serviciile puse la dispozitie de echipa posteaza.info prin intermediul sau pentru a:
– falsifica datele de identificare, sau sa le manipulati în alt mod, cu scopul de a deghiza sau ascunde originea oricarui continut transmis prin intermediul echipa posteaza.info sau sa dezvolte pagini ori imagini ascunse (precum cele care nu au nici un link activ de pe o pagina din interiorul site-ului membrului respectiv);
– încarca, posta, difuza sau transmite în alt mod orice continut pentru care nu aveti dreptul legal de transmitere sau difuzare în orice conditii, sub orice sistem juridic, romanesc sau strain, relatii contractuale sau de încredere (cum sunt informatiile confidentiale, cele aflate sub drept de proprietate, aflate sau dezvaluite ca parte a relatiilor de serviciu sau aflate sub incidenta acordurilor de confidentialitate);
– încarca, posta, difuza sau transmite în alt mod orice tip de publicitate, materiale promotionale, “junk mail”, “spam”, scrisori în lant, scheme piramidale, sau orice alta forma de solicitari, cu exceptia portiunilor din serviciu care sunt formate cu acest scop;
– încarca, posta, difuza sau transmite în alt mod orice material care contine virusi sau orice alt tip de cod, fisiere, sau programe care sunt create sa distruga, întrerupa sau sa limiteze functionarea oricarui alt software, componente hardware sau echipament de telecomunicatii;

4. Continutul ofertelor personale pe www.posteaza.info
4.1 echipa posteaza.info nu detine drepturi de proprietate asupra continutului paginilor postate în spatiul pus la dispozitia utilizatorilor. Trimitând continut pentru includerea în ofertele personale de pe site-ul www.posteaza.info, dati permisiunea de a reproduce, modifica, adapta si publica continutul mesajului personal, fara plata si prin orice mijloc crede de cuviinta, doar în scopul afisarii, distributiei si promovarii produselor dumneavoastra personale. Aceasta permisiune exista doar atât timp cat ofertele / paginile dumneavoastra personale sunt gazduite pe site-ul detinut de echipa posteaza.info si va dispare în momentul în care contul dumneavoastra va fi sters. Ati luat la cunostinta ca echipa posteaza.info nu cerceteaza continutul conturilor în momentul deschiderii lor, dar îsi rezerva dreptul (nu si obligatia) pentru sine si pentru orice persoana desemnata de echipa posteaza.info, de a refuza sau sterge, dupa cum crede de cuviinta, orice continut disponibil prin intermediul sau. echipa posteaza.info si orice alta persoana desemnata de echipa posteaza.info, au dreptul de a sterge (îndeparta) orice continut care violeaza Termenii si Conditiile sau este în alt mod incompatibil cu scopul acestui site. Sunteti de acord ca trebuie sa evaluati si sa suportati toate riscurile asociate cu folosirea oricarui continut, inclusiv cel legat de exactitatea, întregimea sau utilitatea unui astfel de continut.

5. Obligatii la înregistrare
5.1 Pentru a folosi serviciile oferite, va obligati sa: 1) furnizati date adevarate, exacte si complete despre dumneavoastra asa cum este cerut de formularul de înregistrare si 2) mentineti sau actualizati, atunci când situatia o cere, datele de înregistrare pentru a fi adevarate, exacte si complete. Daca veti furniza informatii care nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, echipa posteaza.info are dreptul sa suspende sau sa desfiinteze contul dumneavoastra si sa refuze toate încercarile curente sau viitoare de folosire a serviciului. De asemenea, echipa posteaza.info este exonerata de orice raspundere pentru orice fel de prejudiciu cauzat utilizatorului ca urmare a furnizarii de catre acesta a unor date neconforme cu realitatea, xxx, incomplete.

6. Despagubiri
6.1 Sunteti de acord sa despagubiti si sa protejati echipa posteaza.info de orice pretentii sau cereri, inclusiv cheltuieli de judecata sau onorarii pentru avocati, facute de o terta persoana sau organizatie datorita sau reiesind din continutul ofertelor personale sau datorita folosirii serviciilor echipei posteaza.info, conexiunii la www.posteaza.info, violarii Termenilor si Conditiilor sau violarii oricaror drepturi ale acelui tert.

7. Practici generale privind utilizarea si stocarea
7.1 Ati luat la cunostinta ca echipa posteaza.info poate stabili un set de practici generale si limitari privind folosirea serviciilor. În prezent, fiecare cont deschis beneficiaza un numar nelimitat de anunturi care pot fi postate, dimensiunea maxima a unui fisier ce intra în componenta unui anunt este de 100 KB, fisierele mai mari decât 100 KB, neputând fi transferate pe server, iar tipul fisierelor acceptate sunt doar din categoria imagini: exclusiv extensiile .jpg, .jpeg si .gif.
7.2 Accesare a contului este considerat login-ul realizat cu succes folosind numele de cont si parola; pentru update-ul anuntului personal se vor folosi exclusiv formularele specifice si disponibile pe echipa posteaza.info prin protocolul HTTP prin portul 80 (HTTP:8080).

8. Încetarea colaborarii
8.1 Sunteti de acord ca echipa posteaza.info, daca considera de cuviinta, va poate bloca parola, accesul la contul Dvs., utilizarea serviciilor sau folosirea oricaror altor servicii ale echipa posteaza.info de care beneficiati, sau sa scoata si sa stearga orice continut din cadrul serviciilor, pentru orice motiv, inclusiv dar nu limitat la, lipsa de folosire sau daca echipa posteaza.info considera ca ati violat sau nu ati actionat conform cu litera sau spiritul Termenilor si Conditiilor. echipa posteaza.info poate de asemenea, oricând doreste si fara a da socoteala, întrerupe furnizarea serviciilor, sau a unei parti a lor, cu sau fara nici o notificare prealabila. Sunteti de acord ca orice încetare a accesului dumneavoastra la serviciile oferite, conform oricarei reguli din Termenilor si Conditiilor, poate fi efectuata fara o avertizare anticipata, si luati la cunostinta si sunteti de acord ca echipa posteaza.info poate dezactiva sau sterge imediat contul dumneavoastra si toate informatiile în legatura cu acesta si fisierele din contul personal si/sau sa interzica orice acces ulterior la astfel de fisiere. Mai mult, sunteti de acord ca echipa posteaza.info nu va fi raspunzator fata de dumneavoastra sau orice terta parte în orice mod, pentru interzicerea si/sau stergerea contului si a accesului la serviciile puse la dispozitie prin intermediul portalului.

9. Publicitate
Noi utilizăm pe paginile noastre web serviciile Google AdSense, Google Conversion Tracking și Google Remarketing.
Google Conversion Tracking este un serviciu de analiză al Google Inc. (1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA; „Google”) destinat măsurării succesului campaniilor noastre publicitare activate prin Google (AdWords). În acest context, Google setează un modul cookie pe computerul tău atunci când accesezi un anunț Google și ajungi în pagina noastră. Aceste module cookie își pierd valabilitatea după 30 de zile și nu permit identificarea personală.

Cu ajutorul Google Conversion Tracking, noi și Google putem identifica faptul că cineva a făcut clic pe anunțul nostru publicitar și a fost astfel redirecționat către pagina noastră. Totuși nu putem vedea ce alte pagini de internet ai deschis. Datele colectate cu Google Conversion Tracking servesc exclusiv la întocmirea de statistici privind succesul și utilizarea campaniilor noastre cu AdWords. Nu colectăm și nu primim nicio informație pe baza căreia utilizatorul ar putea fi identificat.

Folosim în plus pe paginile noastre Google AdSense, un serviciu de anunțuri publicitare al Google, pentru a activa reclame (anunțuri text, bannere). Astfel, browserul tău stochează uneori un modul cookie trimis de Google sau terți. Informațiile stocate în modulul cookie pot fi înregistrate, colectate și evaluate de Google sau terți. În plus, Google Adsense folosește pentru colectarea de informații și imagini grafice transparente de mici dimensiuni, așa-numitele web beacons, prin utilizarea cărora pot fi înregistrate, colectate și evaluate acțiuni simple, traficul de vizitatori pe pagina de internet. Informațiile obținute cu ajutorul modulului cookie și/sau al imaginilor cu privire la utilizarea acestei pagini se transferă pe un server Google și se stochează acolo. Google utilizează informațiile astfel obținute pentru a efectua o evaluare a comportamentului tău de utilizare în raport cu anunțurile AdSense. Google transferă eventual aceste informații și către terți dacă acest lucru este impus de lege sau dacă aceste datele sunt prelucrate de terți pentru Google. Adresa ta IP nu este asociată cu alte date stocate de Google.

Noi utilizăm în plus pe paginile noastre și tehnologii de remarketing oferite de Google. Prin aceste tehnologii, utilizatorii care au vizitat deja paginile noastre web pot fi abordați din nou prin publicitate orientată pe celelalte pagini ale rețelei de parteneri ai Google. Și tehnologiile remarketing ale Google utilizează module cookie.

Dacă nu dorești să primești publicitate pe bază de interese, poți dezactiva utilizarea de module cookie prin Google pentru aceste scopuri accesând această pagină și făcând setările care ți se potrivesc. cu scopul de personalizare a anunțurilor pe internet.
Dacă nu dorești să participi la Google AdSense, Google Conversion Tracking sau Google Remarketing, poți de asemenea refuza setarea necesară în acest sens a unui modul cookie – prin setarea programului de navigare pe internet care dezactivează în general setarea automată de module cookie. Poți, de asemenea, dezactiva module cookie pentru serviciile publicitare Google setând programul tău de navigare pe internet în așa fel încât modulele cookie ale domeniului „googleadservices.com” să fie blocate. Informații suplimentare și informații privind dezactivarea serviciilor publicitare Google pentru terminale mobile găsești aici.

În plus, pe paginile noastre utilizăm și serviciile Facebook Conversion Pixel și Facebook Remarketing. Cu ajutorul Facebook Conversion Pixels, noi și Google putem identifica faptul că cineva a făcut clic pe anunțul nostru publicitar din Facebook și a fost astfel redirecționat către pagina noastră. Totuși nu putem vedea ce alte pagini web a accesat. Datele colectate cu Facebook Conversion Pixel servesc exclusiv la întocmirea de statistici privind succesul și utilizarea campaniilor noastre publicitare pe Facebook. Nu colectăm și nu primim nicio informație pe baza căreia utilizatorul ar putea fi identificat. Prin tehnologia Facebook Remarketing, utilizatorii care au vizitat paginile noastre web pot fi abordați din nou prin publicitate orientată pe Facebook. Totuși nu colectăm și nu primim nicio informație despre utilizatorii Facebook cărora li se adresează publicitatea orientată. Nici în acest caz nu avem posibilitatea de a identifica utilizatori individuali. Pentru informații detaliate privind scopurile și volumul de colectare și prelucrare a datelor cu caracter personal de către Facebook și pentru setări de protecție a sferei tale private pe Facebook, consultă politica de confidențialitate a Facebook, accesând această pagină.

10. Limitarea raspunderii
10.1 Utilizatorul declara în mod expres ca întelege si este de acord cu urmatoarele afirmatii:
I. Utilizarea serviciului se face pe propria raspundere. Serviciul este furnizat pe principiul “asa cum sunt” sau “asa cum sunt disponibile”. echipa posteaza.info nu fi responsabila pentru nici o pierdere suferita de catre Utilizator, directa sau indirecta, rezultata din sau legata în orice fel de folosirea sau gradul de performanta al serviciului, a acestui site web sau site-urilor web în legatura cu acesta.
II. echipa posteaza.info nu ofera nici o garantie ca:
1. serviciul va implini toate cerintele dumneavoastra;
2. serviciul va fi furnizat neîntrerupt, la timp, sigur sau fara erori;
3. orice eroare de program va fi corectata;
4. serviciul va fi compatibil cu platforma sau aplicatiile software ale utilizatorului;
5. serviciul sau serverul care îl pune la dispozitia utilizatorilor este lipsit de virusi sau alte componente care ar putea dauna utilizatorilor si nu poate fi responsabil de vreo actiune pe care o întreprindeti pe baza respectivelor informatii sau a serviciului.
III. Orice material obtinut prin utilizarea serviciului pus la dispozitie de catre echipa posteaza.info se afla astfel la discretia si poate fi folosit doar pe riscul propriu al Utilizatorului. Utilizatorul va fi singura persoana responsabila de eventualele distrugeri cauzate computerului de pe care este accesat serviciul sau de alte pierderi de date ce pot rezulta din descarcarea oricaror materiale.
IV. Nici un sfat sau alte informatii orale sau scrise, obtinute de catre Utilizator de la echipa posteaza.info prin intermediul serviciului, nu va presupune o garantie alta decât cea stipulata expres în Conditiile de Utilizare.
10.2 Raspunderea echipa posteaza.info (daca aceasta este stabilita de catre o instanta judecatoreasca sau un tribunal arbitral) rezultata în orice mod din sau în legatura cu furnizarea serviciului conform acestor conditii, este limitata în cazul fiecarui eveniment sau în cazul oricarei serii de mai multe evenimente la 100 de Euro.

11. Politica echipei posteaza.info de protejare a informatiilor
11.1 Conform politicii de protejare a informatiilor a echipa posteaza.info, putem oferi altor parti (numite terti) anumite informatii de ansamblu continute în formularul de înregistrare sau alte date de acelasi gen. Va garantam ca aceste informatii nu vor cuprinde informatii personale de identificare, cu exceptia cazurilor când acest lucru este acceptat explicit de dumneavoastra sau în cazul în care acest lucru este necesar pentru a respecta legea, procedurile judiciare, pentru a putea aplica aceste conditii de utilizare.

12. Securitate
12.1 Utilizatorul ia la cunostinta ca echipa posteaza.info nu poate controla si nu ofera alt fel de garantii privind securitatea informatiilor care trec prin reteaua sa de comunicatii si prin Internet sau prin Serviciu decât cele cerute de legea româna în vigoare.
12.2 Utilizatorul ia la cunostinta ca serviciile sunt disponibile prin Internet si desi echipa posteaza.info va face tot ce ii sta în putinta pentru a mentine securitatea informatiilor, nu poate garanta ca informatia pe care Utilizatorul o primeste sau o trimite folosind serviciul va fi permanent în siguranta.

13. Conexiunea la alte Retele
13.1 Serviciul poate fi folosit de catre Utilizator pentru a afla diferite informatii afisate de catre echipa posteaza.info pe Internet, pentru a face legatura cu alte Retele sau site-uri web din lume, iar Utilizatorul se angajeaza sa respecte politicile de utilizare valabile în acele retele sau site-uri. Utilizatorul accepta starea de fapt ca echipa posteaza.info nu controleaza aceste site-uri, nu este responsabila si nu îsi asuma nici o obligatie în ceea ce priveste alte site-uri, orice link din alte site-uri sau continutul acestora.

13.2 Orice includere de link-uri spre alte site-uri sau retele este facuta numai pentru ajutorul Utilizatorului în sensul utilizarii si nu implica sprijinul sau încurajarea de catre echipa posteaza.info a materialului disponibil pe sau prin acele site-uri sau retele si nici vreo asociere cu operatorii lor. Utilizatorul acceseaza acele site-uri si le foloseste produsele si serviciile exclusiv pe propriul risc.
13.3 echipa posteaza.info nu garanteaza ca serviciile sau materialele furnizate de terte surse sau companiile asociate sunt acceptabile si disponibile în orice zona a României. Daca Utilizatorul acceseaza alt continut sau servicii de pe site-uri ale unor terti sau companii asociate, echipa posteaza.info nu este responsabila pentru respectarea de catre Utilizator sau de catre terti sau companii asociate a legilor locale sau a altor acte normative în vigoare în acele tari.

14. Proprietate intelectualã
14.1 Utilizatorul declara în mod expres ca a luat la cunostinta de faptul ca toate reprezentarile stilizate, toate logo-urile si simbolurile asociate si combinatii ale acestora cu oricare cuvânt sau simbol grafic, folosite pe acest site, sunt marci înregistrate ale echipa posteaza.info sau ale companiilor asociate.

14.2 Acest website si continutul, precum si toate informatiile continute în acest site sunt proprietatea echipa posteaza.info. Echipa posteaza.info îsi rezerva dreptul de a modifica continutul si/sau structura site-ului în orice moment si fara nici o informare prealabila

14.3 Utilizatorii au urmatoarele drepturi:
sa exploreze continutul;
sa reproduca, traduca sau utilizeze informatiile publicate numai cu acordu echipei posteaza.info si cu indicarea surseii;
inserarea în paginile proprii a unor legaturi catre acest website (atunci când legaturile sunt cuprinse în website-uri comerciale sau publicitare, se va asigura deschiderea unei noi ferestre pentru vizualizarea portalului www.posteaza.info).

14.4 Ati luat cunostinta si sunteti de acord ca echipa posteaza.info si orice software folosit în legatura cu serviciile sale contin informatii confidentiale si aflate sub drept de proprietate si sunt protejate de legile privind dreptul de proprietate intelectuala, industriala si alte legi aplicabile în vigoare în România. Mai mult, ati luat cunostinta si sunteti de acord ca orice continut din cadrul bannerelor publicitare sau promotiilor sau alte informatii disponibile prin intermediul echipa posteaza.info este protejat de drepturi de autor, de marci comerciale sau de servicii, patente sau alte drepturi de proprietate sau legi aplicabile în vigoare în România. Sunteti de acord sa nu modificati, închiriati, cedati, împrumutati, vindeti, distribuiti sau sa creati materiale derivate, bazate pe serviciile sau pe programele folosite în cadrul portalului, doar daca nu este stipulat altfel, în mod expres, de echipa posteaza.info referitor la serviciile oferite de echipa posteaza.info.
14.5 Drepturile de autor asupra întregului continut al acestuia apartin în totalitate echipa posteaza.info. Întregul continut al site-ului echipa posteaza.info – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date – este proprietatea echipa posteaza.info si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul echipa posteaza.info a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor în vigoare.
14.6 echipa posteaza.info respecta drepturile de proprietate intelectuala ale altora si cerem utilizatorilor serviciilor noastre sa faca acelasi lucru.

15. Date cu caracter personal
Potrivit Regulamentului (UE) 679/2016, cunoscut drept Regulamentul General privind Protecția Datelor Personale, privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, www.posteaza.info, in cadrul acesteia aplicandu-se aceleasi standarde de securitate si protectie de inalt nivel, este obligată să prelucreze datele cu caracter personal furnizate de tine, numai cu respectarea măsurilor de securitate şi în scopul comunicat.

Datele cu caracter personal pe care ni le transmiți la completarea formularelor de contact sau prin e-mail sunt tratate cu strictă confidenţialitate. Nu ești obligat să ne transmiţi date cu caracter personal, însă datele transmise voluntar de către tine vor fi utilizate exclusiv în scopul prelucrării solicitării tale.

www.posteaza.info este operator de date cu caracter personal și în scop de relaţii clienţii şi soluţionarea reclamaţiilor.

Conform Regulamentului (UE) 679/2016, cunoscut drept Regulamentul General privind Protecția Datelor Personale, beneficiezi de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor și de dreptul de a nu fi supus(ă) unei decizii individuale. Totodată, ai dreptul să te opui prelucrării datelor personale care te privesc şi să soliciți ștergerea datelor. De asemenea, îți este recunoscut dreptul de a te adresa justiției.

Conform Regulament European 679/2016 privind protecția datelor cu caracter personal, ca persoană fizică beneficiezi de următoarele drepturi:

– informare și acces la datele cu caracter personal
Ai dreptul de a obţine din partea noastră o confirmare că se prelucrează sau nu date cu caracter personal care te privesc şi, în caz afirmativ, acces la datele respective.

– restricționarea prelucrării datelor cu caracter personal
Pot exista situații în care vrei să restricționezi prelucrarea anumitor date doar pentru o anumită perioadă de timp. Spre exemplu nu vrei să mai primești mesaje comerciale din anumite categorii de interes din partea noastră timp de o lună. Poti, în orice moment, să trimiți o cerere prin e-mail în acest sens sau să faci modificările în contul de utilizator. În momentul în care vrei să anulezi restricționarea prelucrării o poți face prin una din metodele utilizate la restricționare.

– opoziția prelucrării datelor cu caracter personal
Este posibil ca la un moment dat să iți dorești să nu iți mai prelucrăm anumite date cu caracter personal fără însă a le șterge din baza noastră de date. Îți poți exercita în orice moment acest drept.

– descărcarea într-un format accesibil ale datelor cu caracter personal
Ai posibilitatea de a cere datele cu caracter personal în format structurat , utilizat în mod curent şi care poate fi citit automat. Poți face această cerere prin e-mail sau din contul tău.

– rectificarea datelor cu caracter personal
Oricând îți modifici datele cu caracter personal (spre exemplu îți schimbi adresa de e-mail) îți poți actualiza informațiile în baza noastră de date accesând contul tău online sau printr-o cerere trimisă prin e-mail.

– procesul decizional individual automatizat, inclusiv crearea de profiluri
Pagina noastră de internet folosește cookie-urile pentru următoarele scopuri: realizarea unui profil anonimizat al utilizatorilor, recunoașterea programului de navigare pe internet, pentru a ști din ce loc ai ajuns pe pagina noastră de internet, etc. Mai multe informatți despre acest subiect poți regăsi în secțiuniea “Module cookie” de mai sus.
În cazul în care nu ești de acord cu modulele cookie le poți dezactiva din setările programului de navigare pe internet sau poți părăsi pagina noastră. Atenție, este posibil ca unele pagini, cum ar fi pagina de comandă să nu funcționeze corect datorită dezactivării modulelor cookie.

– ștergerea datelor cu caracter personal
Dacă, din diferite motive, vrei să îți stergi datele cu caracter personal din baza noastră de date, poți face o solicitare în acest sens prin e-mail sau din contul de utilizator.
Atenție, în cazul în care datele tale cu caracter personal sunt prelucrate pentru respectarea unei obligații legale, cererea de ștergere a acestor date poate fi refuzată, caz în care se vor șterge doar acele date pe care nu le mai putem prelucra fără acordul tău.

Pentru a-ți exercita oricare din drepturile de mai sus poți trimite o cerere prin e-mail la adresa office@posteaza.info sau le poți aplica din contul tău de utilizator.
Pentru a fi siguri că ești proprietarul datelor te rugăm ca solicitările să le trimiți folosind e-mailul pentru care faci solicitarea.

16. Solicitarea newsletter-ului
Conținutul newsletterului nostru cuprinde informații despre bunuri, campanii și concursuri ale www.posteaza.info, precum și informații privind ofertele.
Dacă te abonezi la newsletterul nostru gratuit, este obligatoriu să ne furnizezi următoarele informații: adresa de e-mail si optional nume/prenume pentru personalizarea comunicarilor cu tine.
În procesul de abonare, se stochează și pagina din care ai inițiat procesul de solicitare a newsletterului (de ex. din formularul de contact, dintr-un formular de concurs sau direct prin pagina de abonare la newsletter). Acest lucru servește exclusiv la optimizarea paginii noastre de internet.

Dacă în cadrul logării furnizezi în mod voluntar date suplimentare legate de persoana ta (nume, prenume), noi utilizăm acest date doar pentru a insera în newsletter un apelativ personal. Poți modifica sau șterge oricând individual aceste date. Linkul în acest sens îl găsești în subsolul newsletterului. Ulterior, datele suplimentare furnizate în mod voluntar se modifică corespunzător cerințelor tale sau se șterg imediat.

După completarea și expedierea formularului de înregistrare vei primi de la noi un e-mail cu un link de confirmare. Dacă faci clic în termen de 14 zile pe linkul conținut în acesta, devii abonat. Prin confirmarea abonării, confirmi faptul că ești de acord cu prelucrarea adresei tale de e-mail, a paginii de abonare și a datelor tale opționale în scopurile menționate aici.

Poți revoca oricând pentru viitor consimțământul privind solicitarea newsletterului nostru prin clic pe linkul de dezabonare corespunzător dintr-un newsletter sau prin trimiterea unui e-mail la office@posteaza.info. Adresa ta de e-mail va fi ștearsă imediat din baza de date a abonaților.

17. Cont de utilizator în rețeaua www.posteaza.info

Pentru a utiliza funcționalitatea “Listă de cumpărărturi” – adică pentru a putea plasa produse în lista de cumpărături virtuală – este necesară mai întâi crearea unui cont de utilizator. Pentru aceasta se colectează și se utilizează ca date obligatorii următoarele date: numele și prenumele, adresa de e-mail și o parolă aleasă de tine. Adresa de e-mail servește exclusiv ca nume utilizator pentru utilizarea și logarea pe site-ul www.posteaza.info. Numele tău este folosit doar pentru a te putea aborda pe nume. Alternativ, îți poți face cont utilizând și așa-numitele logări prin rețelele sociale (social logins) (de ex. prin Facebook, Twitter sau Google+). În prezentele principii ale protecției datelor găsești informații suplimentare privind datele astfel transferate la subpunctul următor. Datele tale nu sunt transmise mai departe către terți.

Dacă dorești să ștergi definitiv contul de utilizator, trebuie să trimiți un e-mail la adresa office@posteaza.info prin care să soliciți acest lucru. Contul tău va fi șters, respectiv anonimizat imediat. Ulterior, îți poți face oricând un nou cont. Dacă nu folosești contul tău de utilizator o perioadă de trei ani, acesta este șters în mod automat în cazul în care nu te opui acestui lucru.

18. Concursuri cu premii
Ai posibilitatea de a participa pe pagina noastră de internet la concursuri cu premii. Datele cu caracter personal transmise în cadrul participării la concursuri cu premii se utilizează exclusiv pentru derularea concursului (validarea câștigătorilor, acordarea și transmiterea premiului, anunțarea câștigătorilor). După încheierea concursului și informarea câștigătorilor, datele participanților se șterg din baza de date. În urma anumitor concursuri, poţi opta ca datele tale să intre în baza de date www.posteaza.info, pentru a te ţine la curent cu activităţile şi promoţiile noastre.

Te rugăm să citești cu atenţie formularele de concurs, precum şi Regulamentele concursurilor la care participi, disponibile atât pe pagina noastră de internet sau în magazine.

19. Autentificarea prin rețelele sociale (social login)
In anumite pagini de internet noi îți oferim posibilitatea de a te înregistra și loga cu ajutorul contului de Facebook, Google + sau Twitter (Social Login). Înregistrarea suplimentară pentru contul de utilizator pe această pagină web nu este necesară în acest caz. În plus, contul tău de utilizator al rețelei sociale (Google+, Facebook sau Twitter) se leagă la contul de utilizator, astfel încât să te poți autentifica cu contul de utilizator al rețelei sociale pentru contul de utilizator și te poți loga de acolo. Avantajul este acela că nu trebuie să reții încă o parolă pentru contul de utilizator.

Pentru logare, ești redirecționat pe pagina rețelei tale sociale (Twitter, Facebook sau Google+), unde te puteți loga cu datele tale de utilizare. Astfel, profilul tău de Facebook, Twitter, respectiv Google+ este legat la contul de utilizator. În urma conectării, Facebook Inc., Twitter Inc., respectiv Google Inc. ne transmit în mod automat următoarele informații:

– ID-ul numeric pentru rețeaua socială;
– numele și prenumele;
– sexul;
– numele de utilizator pe Twitter, Google +, respectiv Facebook;
– A fost verificat contul (verified), de ex. „Da”;
– Link la profilul tău public în serviciul de rețea socială selectat.
În plus, operatorul serviciului de rețea socială primește informații despre conectarea respectivului cont la pagina noastră. Noi stocăm și utilizăm aceste date transmise, pentru a te putea identifica în calitatea de utilizator autorizat și a ne putea adresa ție în manieră corectă.

21. Generalitati
21.1 Modificari ale conditiilor – echipa posteaza.info poate modifica prezentele conditii la anumite intervale de timp fara a anunta Utilizatorul. Astfel de modificari vor fi aduse la cunostinta Utilizatorului prin afisare pe site-ul web la echipa posteaza.info. Modificarile facute astfel sunt socotite a fi acceptate de catre Utilizator daca acesta continua sa foloseasca serviciul dupa afisarea lor pe site-ul web.

21.2 Forta Majora – echipa posteaza.info nu îsi asuma responsabilitatea pentru imposibilitatea de a se conforma obligatiilor prevazute în aceste conditii, ca rezultat al oricarei cauze aflate în afara controlului sau, incluzând dar nelimitându-se la evenimente fortuite, conditii meteorologice nefavorabile, actiunea sau inactiunea guvernului, a altor retele sau a altor autoritati competente de care echipa posteaza.info nu este responsabila.

21.3 Jurisdictie – Acest site web (exclusiv site-uri ale tertelor parti spre care exista linkuri) este controlat de catre echipa posteaza.info. Prin accesarea acestui site, Utilizatorul accepta ca acest contract si orice disputa legata de el sunt guvernate si interpretate în concordanta cu legile României, iar Utilizatorul admite sa se supuna competentei exclusive a instantelor judecatoresti de pe teritoriul României. Acest site web poate fi accesat de oriunde în România si de peste hotare. echipa posteaza.info nu ofera nici o asigurare ca continutul acestui site se supune legilor (inclusiv celor de proprietate intelectuala) altor tari în afara României. Daca Utilizatorul acceseaza acest site din afara României, o face pe riscul sau si este singur responsabil de respectarea legilor teritoriului în care se afla.

21.4 Confidentialitate – echipa posteaza.info nu garanteaza ca accesarea de catre Utilizator a serviciilor va fi confidentiala. echipa posteaza.info nu este responsabila pentru nici un prejudiciu cauzat Utilizatorului sau altei persoane ca rezultat al confidentialitatii cu privire la utilizarea de catre Utilizator a acestui site. Orice informatie pe care Utilizatorul o dezvaluie pe site se poate sa nu fie în siguranta pe durata transmiterii ei prin Internet. Terte parti au posibilitatea de a intercepta transmisiunile pe care le face Utilizatorul când foloseste acest site web. Unele servicii pe care le acceseaza Utilizatorul pe acest site ii permit echipa posteaza.info sa primeasca informatii cu caracter personal.

22. Încalcari
22.1 Va rugam sa ne aduceti la cunostinta orice încalcare a acestor Termeni si Conditii la urmatoarea adresa: office@posteaza.info.
Pentru orice întrebari sau sugestii va rugam sa scrieti mail la office@posteaza.info.

23. Politica Cookies
Pentru a ușura navigarea utilizatorului pe paginile noastre de internet, utilizăm module cookie (fișier de mici dimensiuni, pe care un server le trimite computerului tău), cu ajutorul cărora se gestionează conexiunea la paginile noastre.
La terminarea sesiunii de internet, modulele cookie de sesiune sunt șterse automat.

În plus, in cadrul www.posteaza.info se aplica aceleasi standarde de securitate si protectie de inalt nivel, colectează şi memorează date pentru realizarea unui profil anonimizat al utilizatorilor acestor pagini. În acest sens, www.posteaza.info stochează un modul cookie permanent în programul de browser, care permite recunoașterea browserului de internet. Datele colectate nu sunt utilizate pentru identificarea personală a vizitatorului acestor pagini de internet şi nu sunt coroborate cu datele personale privitoare la profilul anonimizat. Acest mod de colectare și stocare a datelor cu ajutorul modulului cookie permanent de către www.posteaza.info poate fi dezactivat oricând cu efect în viitor. Îți poți seta browserul în așa fel încât acesta să te informeze cu privire la plasarea de module cookie. Folosirea modulelor cookie devine astfel transparentă pentru tine. Te atenționăm totuși că funcționalitatea anumitor pagini poate fi afectată în cazul neacceptării generale a modulelor cookie.

Paginile noastre de internet utilizează şi un instrument de analiză internă şi anonimă cu privire la eficiența reclamelor publicate. La următorul subpunct “Publicitate”, găsești detalii privind relevanța acestor instrumente din punct de vedere al legislației privind protecția datelor. Dacă ajungi în pagina noastră de internet făcând clic pe un anunț (banner) publicat de noi pe o altă pagină de internet, în programul tău de navigare pe internet se memorează un modul cookie. Pe baza modulului cookie putem determina dacă ai ajuns pe pagina noastră prin clic pe acest banner. Modulele cookie își pierd valabilitatea după 30 de zile. Identificarea persoanei tale de către noi sau de către furnizorul instrumentului nu este posibilă. Dacă nu dorești să participi la această analiză anonimă, poți dezactiva modulele cookie din setările browserului.

Pașii descriși mai jos se aplică pentru următoarele versiuni de programe de navigare pe internet: Internet Explorer 11.18.*, Mozilla Firefox 59.0.* și Google Chrome 66.0.*

În cazul în care nu găsești butoanele indicate de noi sau folosești un alt program de navigare pe internet, citește instrucţiunile referitoare la prevenirea şi ştergerea cookie-urilor din meniul de asistenţă al programului de navigare sau al producătorului aplicaţiei.

Dezactivând opțiunea cookie poți afecta și funcționalitatea celorlalte pagini de internet așadar revino oricând în setările programului tău de navigare pe internet și modifică opțiunile în funcție de necesitate.

Pentru Internet Explorer:
1 Alege din meniul “Unelte” butonul “Opțiuni internet”
2 Apasă clic pe butonul “Intimitate” apoi butonul “Avansat”
3 Selectează “Block” și debifează “Permiteți întotdeauna sesiunile cookie” apoi confirmă apăsând butonul “OK”
Pentru Mozilla Firefox:
1 Alege din meniul “Unelte” butonul “Opțiuni”
2 Apasă butonul “Intimitate și securitate” apoi regăsește secțiunea “Istoric”
3 Din lista derulantă “Firefox va” selectează “Folosește opțiuni customizate pentru istoric”
4 Debifează “Accept cooke de la paginile de internet”

Pentru Google Chrome
1 Alege din meniul “Customizează și controlează Google Chrome” (în partea dreaptă, sus) butonul “Opțiuni” apoi apasă butonul “Avansat”
2 În secțiunea “Intimitate și securitate” apasă butonul “Setări de conținut”
3 Apasă clic pe butonul “Cookies” apoi debifează “Permite paginilor de internet să salveze și să citească cookie-urile”

Modulele cookie mai sunt utilizate de noi și pentru a recunoaște computerul tău pe alte pagini de internet care participă la rețeaua display Google pe baza datelor jurnalizate (vizitarea paginii noastre web, inclusiv data și ora, preferințele de limbă, tipul browserului și sistemul de operare) și pentru a afișa acolo reclame adaptate la presupusele tale interese. Categoriile după care ți se afișează reclame adaptate intereselor tale în întreaga rețea de display Google le poți vizualiza, elimina sau adăuga prin Gestionare preferințe anunțuri. Prin acest instrument poți, de asemenea, respinge folosirea generală de module cookie pentru publicitatea personalizată în rețeaua Google Display prin descărcarea și instalarea insertului de browser pentru dezactivarea modulului cookie pentru preferințe anunțuri, urmând acest link. Informații suplimentare privind activarea anunțurilor prin Google găsești și aici.

Poți gestiona personal stocarea de module cookie prin setările de securitate ale browser-ului neacceptând de la început modulele cookie sau acceptându-le numai prin solicitare ulterioară sau stabilind ca modulele cookie să fie șterse după terminarea sesiunii de browser. Neacceptarea modulelor cookie ar putea conduce totuși la limitări ale funcțiilor de pe paginile noastre de internet.

Înainte de a accepta modulele cookie:

Tip: Tracking-Cookie
Produs: www.posteaza.info
Descriere: ID vizitator
După acceptarea modulelor cookie și reîncărcarea paginii (cookie-urile de mai sus, plus următoarele):
Politica cookie: https://posteaza.info/politica-de-cookies/

Tip: Tracking-cookie
Produs: Google Analytics
Descriere: Folosit pentru a distinge utilizatori diferiți.
Informații suplimentare: https://developers.google.com/analytics/devguides/collection/analyticsjs/cookie-usage

Tip: Tracking-Cookie
Produs: Google Analytics
Descriere: Folosit pentru a accelera rata request-urilor.
Informații suplimentare: https://developers.google.com/analytics/devguides/collection/analyticsjs/cookie-usage

Tip: Tracking-Cookie
Produs: Google Analytics
Descriere: Folosit pentru a distinge utilizatori diferiți.
Informații suplimentare: https://developers.google.com/analytics/devguides/collection/analyticsjs/cookie-usage

Pentru mai multe informaţii despre cookie-uri, poți accesa şi http://www.aboutcookies.org/ sau http://www.youronlinechoices.eu/.