Turism

Destinatii de vara europene sub 1000 de euro

Distribuie mai departe

Daca in aceasta vara bugetul de calatorie este mai limitat ai la dispozitie cateva destinatii europene superbe. Zbor, hotel, restaurante, muzee, totul este calculat pentru o saptamana de vacanta.

Unde iti poti petrece vacanta de vara in Europa sub 1000 de euro ? Ce alegi, Varsovia, Valencia sau Praga ?

Varsovia, in jur de 850 de euro. Poti petrece o saptamana in Varsovia cu aproximativ 850 de euro. Varsovia este una din cele mai ieftine destinatii pentru europeni. Capitala poloneza este atractiva si in ceea ce priveste optiunile de cazare deoarece o saptamana de cazare la un hotel de patru stele nu depaseste 490 de euro.

Praga, in jur de 855 de euro. Praga se afla pe locul doi in topul celor mai ieftine destinatii europene, cu 855 de euro pentru o saptamana de vacanta. Un zbor dus-intors costa in jur de 119 euro.

Sevilia, 956 de euro. Parasim estul Europei si ne indreptam spre Spania. Sevilia ocupa locul trei in topul celor mai ieftine destinatii europene. Preturile sunt mai ridicate decat in Praga si Varsovia, ajung lejer la 956 de euro. Insa, in ciuda acestui fapt, tarifele raman atractive pentru un numar mare de turisti. In baruri, sucurile si cocktailurile nu depasesc 5 euro. Intrarea la muzee nu este deloc scumpa, nu depaseste 3 euro. Cazarea la hotel este cea care ridica costurile vacantei, in jur de 542 de euro pentru o saptamana.

Valecia, 1000 de euro. Ramanem in Spania pentru destinatia cu numarul patru, Valencia. Situata la malul marii, pretul unei vacante in Valencia ajunge la 1000 de euro. O intrare la muzeu poate ajunge pana la 23 de euro, masa la restaurant in jur de 21 de euro. Daca ar fi sa facem o comparatie cu capitala tarii noastre, diferenta este enorma, in Buucuresti poti lua masa cu doar 6 euro.

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *