cazane
Destinatii turistice

Cazanele Dunarii- peisaje de poveste in Romania

Distribuie mai departe

Cand vrei sa scapi de agitatia de la mare sau din statiunile montane traditionale, cand vrei sa te bucuri de natura si de peisajele spectaculoase din Romania, opteaza pentru un concediu in zona Cazanele Dunarii.

Este o zona efectiv unica, unde Dunarea intalneste muntele, creand cadre de neimaginat. Contrastul dintre muntii Carpati si intinderea de apa a Dunarii iti ofera o imagine de neuitat. Te simti pierdut de lume si civilizatie, de aglomeratie si poluare, de zgomot si stres. Te relaxezi instantaneu si te bucuri de fiecare secunda petrecuta acolo.

Cazanele Dunarii – o locatie pentru intreaga familie

Zona cazanelor Dunarii este recomandata atat cuplurilor, care pot regasi aici un peisaj romantic, liniste si relaxare, grupurilor de prieteni pasionati de pescuit cat si familiilor cu copii, deoarece aici pot deconecta copiii de la tehnologie, oferindu-le alternative de petrecut timpul in natura, de descoperit mediul inconjurator si frumusetea peisajelor prin activitati de cercetare in aer liber, jocuri si drumetii.

Pasionatii de pescuit vor putea exploata calatoriile pe Dunare, pentru partide de pescuit de neuitat, avand grija, insa, sa aleaga o perioada a anului in care aceasta activitate nu este interzisa de lege.

Cuplurile pot efectua plimbari romantice in Parcul Natural Portile de Fier, construind amintiri pretioase intr-un loc de poveste, in care isi pot scrie propria lor poveste de dragoste si povesti apropiatilor la intoarcere experiente intense si pretioase.

Zona cazanelor Dunarii, desi nu este o destinatie clasica pentru vacanta de vara, este o alternativa altfel, uimind prin spectaculos si inedit, prin naturalete si o frumusete aparte.

In zona Clisurii Dunarii se regasesc unitati de cazare ce pastreaza aerul natural al locului, care se integreaza perfect in peisajul impresionant al zonei si ofera servicii de o inalta calitate. Cu toate ca in aceasta zona nu se gasesc hoteluri de 4 si 5 stele ca in statiunile traditionale de la munte sau de pe litoral, pensiunile compenseaza prin aerul prietenos, prin atmosfera de “acasa” pe care o creeaza.

Un exemplu foarte bun in acest sens este pensiunea www.casadorului.ro, un locsor ce iti umple inima si iti va ramane in minte mult timp dupa intoarcerea acasa. Grija cu care esti tratat, curatenia impecabila si, in acelasi timp, intimitatea pe care ti-o ofera personalul acestei pensiuni te vor face sa optezi si pe viitor pentru astfel de pensiuni in defavoarea hotelurilor luxoase.

Experimenteaza, cucereste Romania si viziteaza Cazanele Dunarii!

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *