Destinatii turistice

Cazare in Romania

Distribuie mai departe

Romania este tara cu mare avantaj fara de alte tari, datorita ofera posibilitatea turismului in toate cele trei zone de relief. Dintre acestea, turismul s-a dezvoltat cel mai bine in zona litorala si de munte. Desi este vizitata de multi turisti straini si deoarece multi romani prefera sa isi petreaca vacantele si concediile in alte tari, turismul nostru mai mare mult de evoluat.

Oferte de cazare in Romania pot fi gasite si pe site-urile din strainatate, desi nu in numar foarte mare. In ceea ce priveste preturile, pentru straini este o tara cu preturi acceptabile, chiar ieftine, in timp ce romanii prefera sa plece de exemplu in Bugaria, deoarece o vacanta la litoralul Marii Negre este mai ieftina acolo. Eu recomand si incurajez vacantele in tara, pentru ca frumusetile de aici nu pot fi comparate.

Orasele de pe litoral sunt intr-o continua dezvoltare, pentru a ajunge la cele mai inalte standarde. Cerintele sunt din ce in ce mai diversificate, iar ofertele de cazare trebuie sa raspunda acestor cerinte. Costinesti, Mamaia si cazare in Eforie Nord sunt cele mai cautate locatii. Plajele sunt bine intretinute, iar ofertele de cazare cat mai aproape de mare, sunt in crestere. Orasele au multe de oferit, pe langa plaje, restaurantele, terasele si discotecile intretin atmosfera si va ajuta sa aveti parte de un concediu pe cinste.

Statiunile montane cele mai cautate sunt Busteni, Bran, Brasov, Predeal si Sinaia. Ele ofera turistilor numeroase posibilitati de agrement pe toata perioada iernii. Partiile sunt frumos amenajate, majoritatea dispun de telescaune, teleschi si telecabine. Aici se pot practica cele mai interesante sporturi albe. Pentru a va bucura de aceste placeri in perioada sarbatorilor de iarna, rezervarile trebuie facute din timp, deoarece riscati sa nu mai gasiti locuri libere. De asemenea, pe langa practicarea sporturilor puteti vizita obiective turistice cunoscute in intraga lume.

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *