Destinatii turistice

Cele mai frumoase locuri pentru cele mai bune poze in Romania

Distribuie mai departe

Romania este plina de locuri frumoase, speciale, care sunt perfecte pentru poze. Castele din povesti, orase colorate si peisaje uimitoare. Am facut o lista cu cateva locuri uimitoare care merita vizitate in Romania.
Delta Dunarii
Daca iubesti natura, trebuie sa vizitezi Delta Dunarii. O mare parte se afla in Dobrogea. Este a doua cea mai mare delta din Europa si este un loc plin de monumente ale naturii, supranumit Raiul pasarilor si a pestilor.
Castelul Corvinilor
Este cel mai spectaculos castel in stil gotic din Romania. Este un castel din secolul XV, iar acum este transformat in muzeu. Castelul reprezinta perfect Evul Mediu si pare desprins din basme.
Lacul Sfanta Ana
Este singurul lac format pe fundul unui vulcan stins din Romania. Un loc linistit cu un peisaj spectaculos, ideal pentru o plimbare relaxanta.
Cazinoul din Constanta
Cazinoul este simbolul orasului, se afla pe faleza din peninsula. Pare o cladire care apartine mai mult de Marea Neagra, decat de oras. Din pacate intrarea in cazinou este interzisa dar si interiorul este foarte frumos.
Tunelul Dragostei
Este un loc romantic, iubit de indragostiti. Se afla pe o cale ferata abandonata intre Caransebes si Bautari. Dupa ce calea a fost abandonata, natura a preluat puterea.
Turnul Eiffel din Slobozia
Da, Romania are propriul Turn Eiffel. Este o replica ce are 50 metri inaltime. Candva statea la intrarea Fermei Dallas, dar nu a ramas numai turnul. Construita de Ilie Alexandru, Ferma Dallas cu Turnul Eiffel a reprezentat ani buni, o emblema a judetului Ialomita.
Cheile Bicazului
Se afla in partea centrala a muntilor Hasmas, cu un peisaj deosebit de pitoresc. Cheile Bicazului au fost formate de apa raului Bicaz. Are o lungime de peste 6km, intre Transilvania si Moldova.
Lacul Zetea
Este un lac artificial din zona superioara a Tarnavei Mare, iubit de pescari. In lac se poate inota, pescui dar se poate inchiria si barca pentru o plimbare pe apa.

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *