Destinatii turistice

Cele mai frumoase plaje din Bulgaria

Distribuie mai departe

Bulgaria este renumita pentru frumoasele sale plaje cu nisip fin. Fie ca esti in cautarea unei plaje pline de viata si distractie unde ai la dispozitie diverse facilitati pentru petrecerea timpului liber si al sporturilor, fie ca doresti sa te relaxezi pe o plaja linistita unde gasesti o multitudine de locuri de campare – litoralul Bulgariei este locul potrivit pentru tine. Plajele bulgaresti pot fi gasite fie in statiuni, fie intre statiuni, dar si in locuri izolate aflate la kilometri distanta fata de cel mai apropiat satuc.
Indiferent de ce fel de turist esti : familist, aventurier sau doar un turist obisnuit care incearca sa se bucure de soare si mare iti garantam ca in Bulgaria o sa gasesti tot ce ai nevoie indiferent de cat de pretentios esti.

Unele plaje ofera doar facilitati normale precum umbrele pentru soare , sezlonguri si restaurante, bungee jumping, banane si trambuline in timp ce altele ofera posibilitatea practicarii sporturilor mai exotice precum parasutismul deasupra marii, surfing, scufundari sau kiteboarding.
Cele mai frumoase plaje din Bulgaria sunt:

1. Cacao Beach din statiunea Sunny Beach
Plaja din Sunny Beach are mai mult de 8 km lungime si aproximativ 50m latime. Nisipul este fin si in unele locuri unde s-au format mici dune naturale de nisip. Aici o sa gasiti o apa limpede , iar gradul de inclinatie al tarmului este redus. Aici veti gasi numeroase restaurante, baruri si diverse facilitati pentru practicarea sporturilor acvative. Cacao Beach este de asemenea renumita pentru serile incendiare pline de distractie .

2. Nisipurile de Aur
Acesta plaja isi trage numele de la nisipul magnific de fin care scaldat in razele soarelui are o tenta aurie extraordinara. Plaja este renumita pentru lungimea si latimea ei mare. De asemenea aceasta plaja este situata la doar 17 km de cel mai mare oras de la Marea Neagra – Varna, existand curse de autobuz regulate intre aceste doua locatii.

3. Plaja din Albena
Albena este o statiune ideala pentru cei care vin la mare impreuna cu familia. Albena este situata departe de agitatia din celelalte statiuni, aici o sa gasesti o atmosfera calma si plina de verdeata. Plaja are aproape 500 m latime , iar gradul de inclinatie al tarmului este foarte redus, fiind astfel locul perfect de balaceala pentru copii. Si aici o sa gasiti diverse facilitati pentru practicarea sporturilor acvative.

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *