Destinatii turistice

Top cele mai frumoase destinatii pentru luna noiembrie

Distribuie mai departe

Luna noiembrie este o luna destul de deprimanta, din cauza frigului,  cu temperaturile din ce in ce mai scazute, cu nuantele minunate ale toamnei, care incep sa se estompeze incat-incet, iar vara indiana ramane doar o amintire frumoasa.

Iata insa cateva destinatii turistice minunate pentru luna noiembrie care te vor ajuta sa treci mai usor peste nuantele gri de afara.

Bavaria, Germania. In partea de sud a Germaniei, vei gasi cele mai spectaculoase peisaje din Europa. Multimea de castele si de palate, dar si padurile imense te vor face sa adori luna noiembrie. Cele mai populare castele de aici sunt Neuschwanstein, Linderhof sau Burghausen.

Iordania. Iordania este o destinatie din Orientul Mijlociu foarte primitoare pentru turisti. Aici vei gasi cele mai spectaculoase atractii- impresionantul sit istoric de la Petra, una din cele 7 minuni noi ale lumii, Marea Moarta, orasul roman Jerash, dar si cele mai vaste intinderi de nisip und vei putea petrece noaptea in cort.

Cipru. Cipru este alegerea perfecta atunci cand vrei sa mergi la plaja, cand este mai rece afara. Este o insula mediteraneeana din Europa, cu un climat minunat, cu o istorie foarte bogata si o cultura eclectica. Pe langa litoral si apele sale transparente, in interiorul insulei, vei gasi muntele Trodoos cu vita de vie si cele mai incantatoare satucuri.

Highlands. Daca adori drumetiile, legendele si castelele maiestuoase, regiunea Highlands-urilor scotiene este cea mai buna alegere. Intre muntii impozanti si distileriile de whisky, vei descoperi un castel care va aparea ca prin magie din bruma. In noiembrie, arborii se transforma aici si vei gasi cea mai stralucitoare paleta de nuante.

Sicilia. Daca adori vinul, ruinele grecesti sau daca mai vrei putin soare, aici trebuie sa ajungi. Regiunea Muntelui Etna este noua destinatie viticola si istoirca la moda. Coastele sale cu nuante de verde turcoaz sunt si ele perfecte pentru o pauza in noiembrie.

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *