Destinatii turistice

Unde sa ne cazam in Bucuresti

Distribuie mai departe

Bucurestiul este cel mai mare oras din tara, cu numarul cel mai mare de locuitori. Fiind capitala tarii este o locatie unde multi oameni de afaceri din diferite zone ale tarii vin sa incheie afaceri, un oras in continua miscare, centru cultural si economic al tarii. De asemnea poate fi un punct de plecare intr-un tur al Romaniei.

Este un oras cu istorie, in anii 30 fiind numit „Micul Paris”, datorita asemanarii cu binecunoscutul  oras francez, are si un Arc de Triumf, pe o sosea mai mare mare decat Champs Elyses, unde primavara copacii infloriti constituie o adevarata atractie. Bucurestiul atrage prin cladirile sale vechi, multe au devenit monumente istorice. Inca mai sunt strazi care pastreaza modelul vechi, insa sunt si bulevarde cu cladiri moderne, cum sunt Charles de Gaulle Plaza, Bucharest Business Park, PGV Tower si City Gate.

Piata Unirii este una din cele mai noi piete, fiind traversta de Bulevardul Unirii ce are fantani arteziene  pana la Piata Costitutiei unde se afla Casa Poporului (Palatul Parlamentului), una din cele mai mari cladiri administrative din Europa de Est.  Acesta cladire are aprozimativ 100o de incaperi, din care pot fi vizitate numai 5%, iar acesta vizita dureaza aproximativ o ora.

Orasul se poate lauda cu Muzeul „Grigore Antipa”, renovat de curand, Muzeul de Arta, Muzeul de Istorie, Muzeul Satului, Palatul Cotroceni. Daca doriti sa va distrati cel mai recomnadat loc este Centrul Vechi al orasului, cu sute de magazine, terase, baruri, cluburi, cafenele si restaurante. Tot aici veti intalni si claidri de o valoare istorica indubitabila.

Pentru a fi aproape de toate aceste atractii, cazare in regim hotelier in Bucuresti, intr-o zona centrala ar fi potrivita pentru dumneavoastra. Acesta este varianta mai ieftina decat cazare la hoteluri in Bucuresti, iar conditiile sunt mai bune, deoarece beneficiati de mai multa intimitate, plus bucatarie, terasa si alte facilitati.

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *