Hoteluri

Cele mai frumoase hoteluri situate pe malul unui lac

Distribuie mai departe

Esti in cautarea unei locatii de cazare situata pe malul unui lac? Unele din cele mai fabuloase locuri de cazare se afla in apropierea unor lacuri cu cea mai impede apa din lume. Care sunt acestea?

Blanket Bay, Noua Zeelanda

Aspectul rustic al acestei locatii magnifice se potriveste de minune cu varfurile inzapezite ale Alpilor de Sud.

Emerald Lake Lodge, Canada

Padure deasa, seminee din piatra si un bar din stejar recuperate dintr-un salon din anii 1890 de la Yukon confera acestui loc o atmosfera salbatica si autentica.

Badrutt’s Palace Hotel, Elvetia

Dominand lacul Saint-Moritz, aceasta proprietate istorica face parte din cele mai bune hoteluri din Elvetia. Activitatile estivale sunt numeroase, echitatia este cea mai populara, in timp ce sporturile de iarna au loc in special pe pista Cresta Run.

Taj Lake Place, India

Instalat intr-un palat din secolul al XVIII-lea, aceasta locatie maiestuoasa este pur si simplu magnifica.

White Horse Inn, Austria

Dotata cu o estetica impecabila, aceasta proprietate atragatoare dispune de o piscina exterioara care se intinde in apropiere de malurile cristaline ale lacului Wolfgang.

Imperial Palace, Franta

Dominand lacul Annecy, situat intr-o regiune deosebit de inverzita, Imperial Palace si-a deschis portile in 1913 si inca isi pastreaza stilul din acea epoca.

Balea Lake Mountain, Romania

Ascunsa in muntii Carpati de Sud, aceasta proprietate cu 10 camere si 3 apartamente se afla la o altitudine de 2034 metri.

Vila Bled, Slovenia

Fosta resedinta de vara a lui Josip Broz Tito, fostul presedinte ale Iugoslaviei, aceasta proprietate mare poseda prooria sa plaja privata situata in apropiere de lacul Bled. De aici se poate admira celebra biserica situata pe insula Bled.

Matakauri Lodge, Noua Zeelanda

Privelistea fascinanta asupra lacului Wakatipu si impozantul munte Cecil Peak reprezinta un motiv suficient pentru a descoperi acest refugiu adorabil.

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *