Hoteluri

Cele mai luxoase hoteluri din lume

Distribuie mai departe

Cazandu-te la un hotel, vei putea profita din plin de un confort exceptional, sa dormi pe cele mai confortabile si mai moi perne, sa comanzi micul dejun la pat, sa te rasfeti cu sapunuri in miniatura… dar atunci cand alegi un hotel de lux, experienta ia o cu totul alta dimensiune.

Alegand deci un hotel de lux, de cinci stele, vei dormi in cea mai spatioasa camera, decorata cu gust si sa iei masa intr-un restaurant de exceptie. Visezi si tu sa te rasfeti ca si un pasa? Iata hotelurile pe care trebuie sa le alegi.

Ritz- Carlton, Tokyo, Japonia. Iata cea mai mare cladire din Tokyo! Ofera deci cea mai frumoasa priveliste asupra orasului. Suita prezidentiala se afla la etajul cu numarul 53 si are 300 metri patrati.

The Atlantis, Dubai, Emiratele Arabe Unite. Acest hotel este in acelasi timp un acvariu, de unde si numele sau de Atlantis. The Bridge Suite este cea mai scumpa suita, cu 18.000 de euro pe noapte. Michael Jackon a stat de mai multe ori pe aici, din acest motiv se numeste Suita Michael Jackson.

Westin Excelsior, Roma, Italia. Hotelul este unul foarte luxos, dar camera cea mai scumpa si mai si! Are peste 500 de metri patrati, este decorata intr-un stil roman, jacuzzi si fresce cu personaje din mitologia romana.

Raj Palace, Jaipur, India. Aflat in regiunea Rajahstan, hotelul este decorat intr-o maniera somputoasa, intr-un stil Indian clasic. Chiar si maharajahul a locuit aici.

Lagonissi Resort, Atena, Grecia. Cea mai luxoasa camera a hotelului are 512 metri patrati iar terasa sa, 670. Sa nu mai vorbim de faptul ca are si o piscina incalzita….

President Wilson Hotel, Geneva, Elvetia. Este pur si simplu, hotelul cu cea mai scumpa suita din lume. pentru 45000 de euro, vei putea inchiria ultimul etaj al hotelului, adica patru camere. Luxul este aici la el acasa si te vei putea bucura de cea mai frumoasa priveliste asupra lacului Leman si asupra Mont Blanc.

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *