Hoteluri

Cele mai luxoase si mai inedite hoteluri din lume

Distribuie mai departe

Cele mai luxoase si mai inedite hoteluri din lume

Luxul si ineditul nu sunt deloc incompatibile si iti vei da si tu seama de asta prin intermediul celor mai luxoase si mai originale hoteluri din lume.

Daca vrei sa schimbi putin lucrurile si nu mai vrei hoteluri traditionale, cele mai luxoase si mai inedite hoteluri din lume sunt cea mai buna alegere.

Ice Hotel, Canada. Dechis din ianuarie pana in martie, acest hotel este in intregime din gheata si zapada. Noptile sunt insa aici calduroase daca te acoperi cu cele mai groase si mai pufoase paturi.

Cappadocia Cave Suites, Turcia. Intr-un stil inspirat de trogloditi, Capadoccia Cave Suites a fost construit direct pe pietrele din Goreme, Turcia. Te vei simti ca intr-o calatorie inapoi in timp, unde te vei relaxa in intregime.

Martin’s Patershog, Belgia. Este o fosta manastire care in anul 1999 a devenit hotel. Aici noptile sunt incantatoare mai ales datorita reflexiilor vitraliilor. Fiecare detaliu este foarte minimalist si decorul este cel mai autentic.

Hotel Sal Luna Salada, Bolivia. Incredibil, dar adevarat. Acest hotel se afla in mijlocul desertului de sare din Bolivia si a fost construit din bucati mare de sare. Anumite piese de mobilier precum bancile sau paturile au fost facute si ele tot din sare.

Jumbo Hostels, Suedia. Un fost avion, Jumbo Hostels a fost minutios amenajat in anul 2008 pentru a deveni un hotel de lux. Aici sunt 27 de camere sau turistii pot sa aleaga sa innopteze in cabina.

Queen Mary, Statele Unite. Este un vapor devenit un hotel de lux cu 315 camere decorate cu harti, cu hublouri si cabine de lemn. Daca nu ai rau de mare, este cea mai buna alegere.

Ariau Amazon Towers, Brazilia. Daca vrei sa te simti mai ceva ca in jungla, aici trebuie sa ajungi. Este un hotel de lux Brazilian cu 300 de camere printre copaci cocotate la 10-20 de metri inaltime.

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *