Cele mai renumite hoteluri din Zanzibar
Hoteluri

Cele mai renumite hoteluri din Zanzibar

Distribuie mai departe

Zanzibar este destinatia perfecta daca iti doresti sa te bucuri pe deplin de plaje insorite, padure tropicala si o destinatie fabuloasa incarcata cu istorie. Daca vrei sa ai o vacanta reusita in care sa poti inota toata ziua atunci Zanzibar este perfect pentru tine.

Acceseaza https://zanzibar.ro/cazare-oferte-hoteluri/ pentru a descoperi cum poti avea parte de o vacanta de neuitat si unde sa te cazezi in Zanzibar.

    Unde sa stai daca mergi in Zanzibar

Royal Zanzibar 4*

Este construit in clasica arhitecturala Swahili. Acest hotel se afla in apropierea unui sat pe care il poti vizita oricand. In plus este dotat cu camere spatioase, romantice si discrete. Hotelul este o destinatie perfecta pentru un cuplu de indragostiti sau pentru toti cei care isi doresc sa petreaca o luna de miere extraordinara.

Kilindi Zanzibar 5*

Diamonds la Gemma Dell’Est 5*

Este situat intr-o gradina tropicala iar acest hotel se situeaza langa plaja. Regimul all inclusive este unul aparte si te va determina de fiecare data sa te reintorci cu drag in acest hotel. Resortul este compus din 138 de camere, apartamente si vile.

Hideaway of Nungwi 5*

Este un hotel elegant care a fost inaugurat in anul 2013 si face parte din lantul Leading Hotels of the World. Resortul de lux are camere elegante amenajate in stilul traditional African, regimul de masa demipensiune sau all inclusive si este potrivit pentru toate persoanele care vin in luna de miere sau in vacanta alaturi de copii lor.

Cel mai mare secret al acestui hotel este zona exclusivista in care ai propriul majordom, propria piscina si chiar plaja ta. Meniurile din aceste restaurante sunt de-a dreptul impresionante.

Diamonds la Gemma Dell’Est 5*

Este un resort special care primeste doar adulti, mai exact persoane de peste 16 ani. Acesta are o arhitectura aparte si este realizat din 15 vile exclusiviste, acestea sunt dotate cu geamuri si doar cu obloane si cu baie in aer liber.  Televizorul il gasesti doar in lounge-ul hotelului, acest hotel fiind perfect pentru toti cei care isi doresc sa traiasca intr-o liniste deplina. Aici vei avea parte de un sejur de neuitat. La asta vor contribui gradina tropicala in care este situat hotelul dar si minimalistul scandinav care iti va oferi un peisaj de neuitat.

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *