Hoteluri

Complex Lostrita, o cazare in Maramures intre camping si hotel

Distribuie mai departe

            Tinerii, bata-i vina, cutreiera lumea in lung si-n lat cu bani putini. Merg cu cortul, dorm pe canapelele strainilor, merg cu autostopul. Sunt multe oportunitati de calatorie low-cost in ziua de azi, trebuie doar sa te documentezi si sa te aventurezi. Si totusi, multi dintre noi nu mai suntem dispusi sa ne luam ghiozdanul in spate si sa mergem incotro vedem cu ochii. Nu, pentru ca avem job-uri si responsabilitati. Nu, pentru ca avem copii si trebuie sa tinem cont de nevoile lor de siguranta. Nu, pentru ca ne obisnuim cu lipsa de aventura din viata noastra.

lostrita

 Cu toate acestea, ne e dor de iesirile pe nepusa masa cu prietenii, de statul pe o patura sub cerul liber, de cantecul greierilor sau de un foc de tabara. Daca avem un serviciu antrenant, copii si alte responsabilitati (care oricum apar cu timpul) inseamna ca nu mai putem sa ne bucuram de privilegiile astea?

 Complexul Lostrita, varianta de mijloc

            Nu, dom’le! Cauti pana gasesti! Asa am gasit eu o portita spre universul acela adolescentin in care ne bucuram de natura cu toata fiinta noastra. Cu tot cu copii am petrecut o noapte in natura. Si nu in cort, ci in hotel. Sau mai bine spus, la mijloc intre cele doua. Complexul Lostrita ne-a oferit o cazare in Maramures care ne-a satisfacut si nevoia de siguranta dar si cea de camping si aventura.  In timpul zilei ieseam si cutreieram padurea, mergeam cu barca pe rau, pescuiam si faceam picnic, iar noaptea ne odihneam bine in incaperile dotate-cu-de-toate ale Complexului.

             Am vrut sa ne cazam in mijlocul naturii si la Lostrita exact acolo am fost. Langa padure si rau, inconjurati de verde ne-am simtit ca si cum am fi fost la picnic, sau cu cortul. Cu toate astea, tarziu in noapte ne intorceam la siguranta si confort. Adevarul este ca, tineri fiind ne era mult mai usor sa mergem cu cortul. Eram inconjurati de prieteni si voie buna si nu cautam confort. Acum insa, cand trebuie sa am grija de familia mea, stiu ca mersul cu cortul nu mai este o optiune. Deocamdata cautam hoteluri amplasate departe de urbe si ne satisfacem acolo nevoia de verde. Iar mai tarziu, cand va fi randul copiilor nostri sa descopere frumusetea naturii, eu am sa ii indrept inspre cort, autostop, picnic si si alte minunatii ce vor aparea pana atunci. Pana atunci, vacantele in natura vor avea loc in hoteluri amplasate in verde.

 

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *