Hoteluri

Cum alegem hotelul?

Distribuie mai departe

Esti in cautarea unei destinatii pentru vacanta de iarna? Descopera cu ajutorul nostru cum poti gasi cel mai potrivit hotel.

Dupa o zi lunga petrecuta vizitand orasul sau schiind, nu vrei decat sa iti incarci bateriile in camera de hotel. Insa cum poti gasi hotelul potrivit ?

Defineste-ti nevoile.  Un hotel pe care un turist il gaseste genial poate nu va fi pe placul altuia. Totul depinde de nevoile si asteptarile tale. Un hotel situat pe o strada animata, in centrul orasului spre exemplu va fi o alegere excelenta daca vrei sa petreci alaturi de prieteni. De evitat daca iti doresti sa te odihnesti in sanul familiei. Pentru a gasi hotelul potrivit trebuie sa raspunzi la urmatoarele intrebari:

  • Ce buget esti dispus sa aloci pentru o noapte de hotel – daca ai posibilitatea de a da 300 de euro pentru o noapte de hotel la Bangkok atunci bugetul nu este o problema. In schimb, daca bugetul tau este de 30 de euro pe noapte atunci va trebui sa faci unele compromisuri.
  • Daca bugetul nu iti permite sa te cazezi in hotelul visurilor tale atunci trebuie sa te intrebi care sunt cele mai importante lucruri pentru tine in timpul unei vacante ;
  • Preferi sa dispui de o camera spatioasa sau de un hotel bine amplasat? Iti doresti sa dispui de piscina sau de WiFi gratuit? Esti genul care mananca la hotel sau nu ai nicio problema cu notiunea de street food? Daca vei raspunde la aceste intrebari atunci ai toate sansele sa gasesti hotelul potrivit ;
  • Adori sa calatoresti fara sa te ruinezi? Atunci pentru tine hotelul reprezinta doar un loc in care dormi noaptea si in care iti lasi bagajele. Amplasarea si preturile sunt mai importante pentru tine decat confortul camerelor.

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *