Hoteluri

Vacante de vis la Costinesti

Distribuie mai departe

Toti tinerii isi doresc sa mearga vara la Costinesti. Acest oras este bine cunoscut pentru petrecerile fara sfarsit organizate pe timpul verii, numeroasele concerte in aer liber, pe plaja, sunt si ele faimoase, de foarte multe ori cantareti straini sunt invitati in Romania pentru a intretine o atmosfera cat mai incitanta.

Eu recomand cu acesta statiunie, deoarece aici am petrecut cele mai frumoase vacante ale tineretii mele si multe vor mai fi. Este locul unde nu ai cum sa te plictisesti, mereu gasesti ceva distractiva de facut, iar cel mai important lucru este ca o vacanta aici nici nu te va face sa cheltui prea multi bani. Nu ai nevoie decat sa-ti iei toti prietenii cu tine, deoarece unitati de cazare in Costinesti sunt suficient de multe incat sa gasesti una care sa iti puna la dispozitie strictul necesar, de obicei o camera cu un pat si o baie. De asemenea, am ales ca si multi alti, sa fac aici scurte escapade la mare, ca de exemplu de 1 mai sau de Rusalii.

Odata ce ai ajuns, aici febra distractiei te va cuprinde atat pe plaja cat si seara la plimbare, iar apogeul acesteia va fi pe timpul noptii cand toate cluburile si discotecile se vor deschide, iar sute de turisti, fete si baieti, vor canta si dansa pe ritmurile incediare ale verii.

Desi este un oras aglomerat, este preferat si de turistii trecuti de prima tinerete, deoarece au posibilitatea alegerii unui sejur ieftin in Costinesti. Nu este o statiune pretentioasa, totul este permis, asa ca esti sfatuit sa iti lasi prejudecatile acasa. Este unul din putinele orase care  nu dorm niciodata, de aceea se merita pe deplin ca acesta statiune sa fie pe primul loc in alegerea unei destinatii de vacante.

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *