Locuri exotice

Cele mai exotice insule pe care trebuie neaparat sa le descoperi

Distribuie mai departe

Fie ca sunt pustii, izolate, aride, exotice, cele mai paradisiace insule au un farmec atemporal care va seduce cu siguranta turistii care vor sa se elibereze de stresul de zi cu zi.

Iata care sunt cele mai exotice insule pe care trebuie neaparat sa le descoperi.

Tahiti, Polinezia Franceza. O veritabila comoara din Polinezia Franceza, Tahiti are cele mai frumoase lagune in nuante de albastru si de verde si padurile sale sunt cu siguranta cel mai frumos fundal pentru minunate drumetii. Si daca vrei sa faci o pauza la umbra, te poti relaxa sub un cocotier pe numeroasele plaje de aici.

Bali, Indonezia. Un paradis pentru surferi si pentru cei care sunt in cautare de spiritualitate. Este un colt minunat cu verdeata unde se amesteca rizierele cu terasele, vulcanii, lacurile, padurile si plajele de vis.

Barbados. Insula Barbados are cel mai frumos spirit britanic, piesaje de vis, gradini tropicale si plaje cu nisip alb care deseneaza un decor exceptional pentru vacante plasate sub semnul farniente si descoperiri culturale.

Bora Bora. Am putea spune ca este paradisul pe pamant. Are o laguna cu cele mai frumoase degradeuri de albastru, cabane parca suspendate deasupra apei, un relief foarte verde si o fauna marina colorata.

Insulele Galapagos, Ecuador. Un veritabil paradis pentru cei care adora natura salbatica, fauna exotica si o flora exceptional de bogata. Aici te poti apropia de testoase gigant, de lei de mare sau de pinguini.

Santorini. Una din cele mai celebre insule grecesti, Santorini are cele mai frumoase peisaje in nuante de alb si albastru care se imbina cu marea cristalina. Aici vei gasi de toate- cultura, gastronomie, istorie, activitati sportive deci este imposibil sa te plictisesti.

Whitsunsay, Australia. Este destinatia ideala pentru pictorii sau fotogarfii care sunt in cautare de inspiratie. Are cele mai frumoase plaje in nuante de alb pudrat si ape in nuante incredibile de alb.

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *